Terug naar volledige woningaanbod

Zoelen – Spinrok 6

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 415.000,- k.k.

UNIEK! Dit leest u wel eens vaker in aanbiedingsteksten, maar in dit geval is het echt zo. Wij vertellen u waarom; Deze luxe uitgevoerde halfvrijstaande woning met inpandige garage en tuin op het zuidwesten zal over enkele weken compleet worden opgeleverd met alles erop en eraan. U hoeft straks alleen nog maar te verhuizen. In […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsZoelen
AdresSpinrok 6
Postcode4011 EG
Koopprijs€ 415.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie164 m2
Perceel oppervlakte327 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsZoelen
AdresSpinrok 6
Postcode4011 EG
Koopprijs€ 415.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud685 m3
Bouwjaar2020
Gebruiksoppervlakte woonfunctie164 m2
Perceel oppervlakte327 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseA++
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin
Voorzieningenvoorzien van elektra

UNIEK!

Dit leest u wel eens vaker in aanbiedingsteksten, maar in dit geval is het echt zo. Wij vertellen u waarom;

Deze luxe uitgevoerde halfvrijstaande woning met inpandige garage en tuin op het zuidwesten zal over enkele weken compleet worden opgeleverd met alles erop en eraan. U hoeft straks alleen nog maar te verhuizen. In de tussentijd mag u een mooi ontwerp maken voor de tuin, die dan in het voorjaar helemaal top is.

Bij het samenstellen van dit object zijn duurzaamheid en kwaliteit kernwoorden geweest. De opties op de meerwerklijst zijn namelijk nagenoeg allemaal aangevinkt. Één daarvan is de royale uitbouw, welke zorgt voor een waanzinnige leefruimte aan de achterzijde.

Prachtige luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur en badkamer zijn ook met zorg en aandacht voor het totaal plaatje samengesteld. Tijdens een bezichtiging laten wij u graag zien welke keuzes er gemaakt zijn. De woning telt 685 m3 en ca 164 m2 woonoppervlakte.

De tuin is een uitgelezen plek om onder het genot van een glaasje wijn de werkdag af te sluiten, samen te eten en de kinderen heerlijk te laten spelen. Lange zomeravonden, aangename temperaturen en sfeervol samenzijn. De tuin is zoveel meer dan een extra ruimte aan het huis.

De indeling van de woning luidt o.m.: entree, hal, toilet, meterkast, L-vormige woonkamer en grote keuken.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Via vaste trap naar zolder voorzien van 2 slaapkamers en Cv/wasruimte.

Heeft u zin in een compleet nieuw huis maar geen zin in het gedoe rondom nieuwbouw? Dan is dit de uitgelezen kans en ontvangen wij u graag in wellicht u nieuwe thuis.

In het dorp staan enkele fraaie monumenten, zoals kasteel Soelen en De Korenbloem, een molen die nog steeds in gebruik is. Een deel van Zoelen is beschermd dorpsgezicht. Er is een basisschool met kinderopvang en diverse sportverenigingen.
Vanwege haar centrale ligging biedt deze woonlocatie de ideale balans tussen bereikbaarheid en rust.
Leefbaarheid, sport en recreatie staan hier hoog op de agenda. Zoelen ligt nabij aanlokkelijke natuur om te recreëren en heeft een heerlijk bos om in te wandelen.
Zoelen is centraal gelegen nabij de A15, die Rotterdam en Nijmegen/Arnhem verbindt. In 5 minuten bent u al op de A15. Via de A2 bent u snel in Utrecht of Den Bosch. Tiel en Veenendaal, met alle voorzieningen, liggen binnen handbereik.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.