Terug naar volledige woningaanbod

Zoelen – Langesteeg 23

Onder bod Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Romantische woonboerderij op een beeldschone lokatie! Volop genieten van schitterende vergezichten in dit witte, uitermate charmante huis met bijgebouwen op bijna 3.000 m2! Dit huis is perfect voor de rustzoekers met groene vingers die willen onthaasten en zeer centraal in het land willen wonen. Bij binnenkomst voelt dit huis als een warme jas. De boerderij […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsZoelen
AdresLangesteeg 23
Postcode4011 JS
Koopprijs€ 450.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie125 m2
Perceel oppervlakte2.830 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsZoelen
AdresLangesteeg 23
Postcode4011 JS
Koopprijs€ 450.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud465 m3
Bouwjaar1932
Gebruiksoppervlakte woonfunctie125 m2
Perceel oppervlakte2.830 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2
Soorten verwarmingc.v.-ketel
Tuintypentuin rondom

Romantische woonboerderij op een beeldschone lokatie!

Volop genieten van schitterende vergezichten in dit witte, uitermate charmante huis met bijgebouwen op bijna 3.000 m2!

Dit huis is perfect voor de rustzoekers met groene vingers die willen onthaasten en zeer centraal in het land willen wonen.

Bij binnenkomst voelt dit huis als een warme jas. De boerderij is met liefde en met gevoel voor de historie verbouwd tot een warm thuis. De leefruimte is ruim en de vides geven een extra dimensie aan het wonen. Ook geheel gelijkvloers wonen is in dit huis mogelijk. De voormalige woonkamer, thans werk- en muziekkamer, kan ook als slaapkamer fungeren. De badkamer is al op de begane grond gesitueerd. De opkamer met daaronder de kelder is momenteel een ideale logeerruimte. De keuken is eenvoudig, maar biedt zeker mogelijkheden.

Op de verdieping is naast de vide een fijne overloop die als hobbyruimte kan fungeren. Daarnaast bevindt zich nog een mooie slaapkamer.

We nodigen u graag uit om in dit huis sfeer te komen proeven en plaats te nemen op het fantastische terras!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.