Terug naar volledige woningaanbod

Zoelen – Kerkstraat 6

Vraagprijs € 1.075.000,- k.k.

HIDDEN BEAUTY De oogstrelende pastorie van Zoelen. Een ultiem pastoraal, rijksmonumentaal herenhuis met mogelijkheid voor praktijk aan huis, uit het derde kwart van de 19e eeuw met omlopend schilddak. Het herenhuis beschikt over een 17e eeuws koetshuis en een weelderige tuin aan het water. U kunt vanuit deze tuin zo met een kano het riviertje […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsZoelen
AdresKerkstraat 6
Postcode4011 EM
Koopprijs€ 1.075.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie510 m2
Perceel oppervlakte1.977 m2
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsZoelen
AdresKerkstraat 6
Postcode4011 EM
Koopprijs€ 1.075.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud1.950 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie510 m2
Perceel oppervlakte1.977 m2
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4
Tuintypentuin rondom

HIDDEN BEAUTY

De oogstrelende pastorie van Zoelen.

Een ultiem pastoraal, rijksmonumentaal herenhuis met mogelijkheid voor praktijk aan huis, uit het derde kwart van de 19e eeuw met omlopend schilddak.
Het herenhuis beschikt over een 17e eeuws koetshuis en een weelderige tuin aan het water. U kunt vanuit deze tuin zo met een kano het riviertje “de Linge” op!

Het prachtige koetshuis is thans in gebruik als garage en hobbyruimte.

Nagenoeg alle authentieke details zoals; het stijlvolle trappenhuis, de vestibule, de kamer-en-suite met originele schuifdeuren, de klassieke openhaard en de binnenluiken zijn nog intact. De symmetrie van dit Rijksmonument is fantastisch. Bij binnenkomst is de vestibule met gang indrukwekkend. De zichtlijnen en originele details verwelkomen u in de statige maar bovenal sfeervolle vertrekken. Aan de rechterzijde is de kamer-en-suite gesitueerd en aan de linkerzijde de oorspronkelijke werkkamer met daarnaast nog een werkkamer en het hart van het huis: de woonkeuken. Vanuit de hoge ramen kijkt u hier uit over de prachtige tuin. Via de woonkeuken komt u in het koetshuis. Het trappetje brengt u in de garage en een heerlijke studio waar bijvoorbeeld muziek gemaakt kan worden.

De kelder dient als een praktische bijkeuken en heeft een afgesloten wijnsectie.

Via het schitterende trappenhuis bereikt u de verdieping. De prachtige overloop verdeelt de verdieping in 5 schitterende kamers en een badkamer.

Via het trappenhuis bereikt u ook de enorme zolder. Deze ruimte biedt enorm veel mogelijkheden.

In de tuin staat een grote, bijna 200 jaar oude, beschermde boom, (Sequoiadendron Giganteum) en de tuin grenst aan de uiterwaarden van de Linge.

De grondoppervlakte is 1.977 m² en de inhoud is ongeveer 1.950 m³.
Het onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van een Monumentenwachtrapport.

Indeling:
Kelder: grote kelder met bijkeukenfunctie op stahoogte en een aparte wijnkelder.
Begane grond: brede centrale gang met vestibule en garderobe, trappenpartij, kamer-en-suite, 2 werkkamers, toilet, woonkeuken met binnendoorgang naar koetshuis/garage en zolder.
1e Verdieping: gang, 5 slaapkamers, badkamer, aparte douche en apart toilet.
2e Verdieping: zolder over het gehele oppervlakte van het huis.

Ligging:
In het centrum van Zoelen (gemeente Buren, Gelderland), naast de kerk. Op 5 minuten rijden van de afslag A-15 en 30 minuten van Utrecht, Arnhem, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch.
Goede voorzieningen op fietsafstand (Tiel). Schilderachtige stadjes met een leuk winkelaanbod (Buren, Wijk bij Duurstede en Amerongen) en goede theater- en horecavoorzieningen in de directe nabijheid.

Bijzonderheden: Rijksmonument. Indeling en afwerking vrijwel origineel.
Het huis biedt perfecte mogelijkheden voor praktijk aan huis, hier is het tenslotte ooit voor gebouwd.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.