Terug naar volledige woningaanbod

Zoelen – De Soel 1

Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Riante villa op een prachtig perceel. Dit vrijstaande huis met dubbele garage staat in het Betuwse dorp Zoelen onder “de rook” van Tiel en Geldermalsen en ligt zeer centraal t.o.v. grote steden zoals Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. Deze vrijstaande villa is in 1992 gerealiseerd en staat op een perceel van 653 m2 op het zuiden! Het […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsZoelen
AdresDe Soel 1
Postcode4011 GR
Koopprijs€ 489.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie185 m2
Perceel oppervlakte653 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsZoelen
AdresDe Soel 1
Postcode4011 GR
Koopprijs€ 489.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud750 m3
Bouwjaar1992
Gebruiksoppervlakte woonfunctie185 m2
Perceel oppervlakte653 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypentuin rondom

Riante villa op een prachtig perceel.

Dit vrijstaande huis met dubbele garage staat in het Betuwse dorp Zoelen onder “de rook” van Tiel en Geldermalsen en ligt zeer centraal t.o.v. grote steden zoals Utrecht en ‘s-Hertogenbosch.

Deze vrijstaande villa is in 1992 gerealiseerd en staat op een perceel van 653 m2 op het zuiden!

Het huis is gebouwd met het oog op een grote leefruimte en ligt perfect op de zon!

Bij binnenkomst valt de ruimte meteen op. Een prachtige royale entree met binnendoorgang naar de dubbele (geïsoleerde garage). De woning heeft een diepte van ca. 10 meter en een breedte van ca. 14,5 meter. Het woonoppervlak op de begane grond is hiermee al bijna 62 m2 en dan zijn de bijkeuken en de inpandig bereikbare garage nog niet eens meegerekend!

Ook de verdieping is met 4 slaapkamers riant te noemen.

INDELING:

Begane grond:
De centrale hal vormt een representatieve entree van de woning. De L-vormige living is zeer riant en beschikt over een rookkanaal en schuifpui. De woonkeuken heeft een eenvoudige opstelling en een doorgang naar de praktische bijkeuken.

De inpandige garage is in spouw uitgevoerd en verwarmd. De garage is toegankelijk vanuit de hal en biedt ook de mogelijkheid om een slaap- en badkamer te realiseren.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 grote slaapkamers en via een slaapkamer is nog een 4e kamer te bereiken. De badkamer is compleet uitgevoerd.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is de zeer royale bergzolder bereikbaar.

BUITENSITUATIE:

Rondom de woning is een grote tuin met diverse zitjes en een brede achterom aanwezig.

Voor de woning is een brede oprit gesitueerd waarop tenminste twee auto’s naast elkaar geparkeerd kunnen worden. In de directe omgeving is tevens ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

HET DORP ZOELEN:

Zoelen ligt centraal in het prachtige groene en afwisselende Betuwse rivierenlandschap “onder de rook van Tiel” op 3,5 km afstand waar alle voorzieningen zijn van voortgezet onderwijs, theater, bioscoop, winkels en sport. Zoelen beschikt over een aantal voorzieningen en een actief verenigingsleven, landwinkel en op 2 km afstand van de bouwmarkt. Op korte afstand van de woning zijn een prachtig natuurgebied en een bos gelegen; het Zoelensche Bos. Daarnaast ligt er op 5 autominuten afstand een golfbaan.

Zoelen is centraal gelegen ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Utrecht, Arnhem, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch in 30 minuten bereikbaar zijn. Amsterdam en Rotterdam zijn in 45 minuten bereikbaar.

Het NS-station van Tiel is binnen 10 minuten van de woning gesitueerd. Station Geldermalsen en Culemborg is op 15 autominuten afstand gelegen.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.