Terug naar volledige woningaanbod

Zoelen – Achterstraat 52

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 495.000,- k.k.

In een prachtig stukje Zoelen, recht tegenover het Zoelense Bos, staat een bijzonder huis! Een voormalige Betuwse woning daterend uit omstreeks 1915. Ooit gebouwd voor een beroep aan huis, heeft in 2010 de huidige eigenaar het pand gekocht en omgebouwd tot een droomhuis anno 2020. Een uitstekend geslaagd eindresultaat kunnen we wel zeggen. Met aan […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsZoelen
AdresAchterstraat 52
Postcode4011 ER
Koopprijs€ 495.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie225 m2
Perceel oppervlakte467 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsZoelen
AdresAchterstraat 52
Postcode4011 ER
Koopprijs€ 495.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud740 m3
Bouwjaar1915
Gebruiksoppervlakte woonfunctie225 m2
Perceel oppervlakte467 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseF
Tuintypentuin rondom

In een prachtig stukje Zoelen, recht tegenover het Zoelense Bos, staat een bijzonder huis! Een voormalige Betuwse woning daterend uit omstreeks 1915. Ooit gebouwd voor een beroep aan huis, heeft in 2010 de huidige eigenaar het pand gekocht en omgebouwd tot een droomhuis anno 2020.

Een uitstekend geslaagd eindresultaat kunnen we wel zeggen. Met aan de voorzijde de kenmerkende uitstraling van een Betuwse woning en aan de achterzijde de uitstraling van een schuurwoning zoals we het nu graag zien.

De eigenaren zijn levensgenieters en genieten hebben de bewoners hier volgens eigen zeggen zeker gedaan.
Tien jaar lang kwamen zij hier dagelijks na het werk heerlijk thuis. Vonden zij hier rust, gezelligheid en comfort. Als je komt kijken, geloof je dit ook direct. Wat een weelde en hoe smaakvol is alles tot de detail uitgewerkt. Voor de volgende fase van hun leven hebben zij een andere manier van wonen bedacht, deze woning komt hierdoor vrij.

De ruim 225 m2 woonoppervlakte is verdeeld over twee lagen. De parterre beschikt over een schitterende, tuingerichte woonkeuken. Een ruimte waar je het liefst de hele dag verblijft met volop daglicht. Maar ook de woon-, werk- en de tv-kamer hebben een bijzondere sfeer. In het huis zijn twee badkamers gerealiseerd. Op de begane grond is de badkamer voor de kinderen en/of de gasten. Boven zijn er vier slaapkamers en de ouderkamer heeft zijn eigen (tweede) badkamer. Zowel de begane grond als de verdieping tellen vier ruimtes. Chapeau voor de ontwerper!

De afbeeldingen en plattegronden van deze presentatie geven een aardig beeld van wat de woning zoal te bieden heeft. Graag lichten we e.e.a. toe tijdens een bezichtiging.

Via de brede oprit bereik je de entree met daarna de centrale hal van de woning. Een open ruimte waar je in verbinding staat met de vier vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe woonkeuken. Een handgemaakte keuken wel te verstaan, waarvan de uitvoering en de gekozen materialen volledig zijn afgestemd op de sfeer die je in een dergelijk oud pand hoop te verwachten. Dit is echt goed gedaan. De brede schuifpui geeft het binnen – buiten gevoel en een fijne beleving van de tuin. De vrijheid aan de achterzijde: ook hier kunnen we weer zo enthousiast over schrijven. Wat een heerlijke plek!

De ideale werkkamer voor de thuiswerkers, de tv-kamer en de sfeervolle woonkamer met uitzicht in het bos en met balkenplafond.

De verdieping is geheel opnieuw ingedeeld. Ook hier zijn alle vier de vertrekken even sfeervol en met gevoel afgewerkt. De kinder- werkkamers zijn superleuk gedaan en de masterbedroom heeft een geweldige badkamer met onder andere een inloopdouche, vrijstaand ligbad en tweede toilet.

– Visgraat parket;
– Droomkeuken met eiland;
– Brede schuifpui;
– Twee luxe badkamers;
– Acht verschillende vertrekken;
– Balkenplafonds;
– Uitstekend geïsoleerd;
– 225 m2 woonoppervlak;
– Brede oprit;
– Buitendouche met warm water;
– Groot terras.

Het droomhuis anno 2020!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.