Terug naar volledige woningaanbod

Wamel – Viaductstraat 46

Vraagprijs € 439.000,- k.k.

Charmant rietgedekt huis. In de dorpskern staat deze vrijstaande rietgedekte woonboerderij (bijna 1.000 m3) op 837 m2! Dit karakteristieke huis, met een woonoppervlakte van 263 m2, biedt heel veel mogelijkheden. Mede door de twee entrees is dit huis zeer geschikt voor inwonende ouders, kantoor aan huis, zelfstandige woonunit of gelijkvloers wonen. De boerderij wordt omgeven […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsWamel
AdresViaductstraat 46
Postcode6659 CP
Koopprijs€ 439.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie263 m2
Perceel oppervlakte837 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsWamel
AdresViaductstraat 46
Postcode6659 CP
Koopprijs€ 439.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud975 m3
Bouwjaar1906
Gebruiksoppervlakte woonfunctie263 m2
Perceel oppervlakte837 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseD
Soorten verwarmingc.v.-ketel
Tuintypentuin rondom

Charmant rietgedekt huis.

In de dorpskern staat deze vrijstaande rietgedekte woonboerderij (bijna 1.000 m3) op 837 m2!

Dit karakteristieke huis, met een woonoppervlakte van 263 m2, biedt heel veel mogelijkheden. Mede door de twee entrees is dit huis zeer geschikt voor inwonende ouders, kantoor aan huis, zelfstandige woonunit of gelijkvloers wonen.

De boerderij wordt omgeven door een rustige, vrije tuin en beschikt over een carport, berging en meerdere parkeerplaatsen.

De woning is in 1906 als klompenmakerij gebouwd. Decennia lang voorzag de waterput de naaste buurt van drinkwater. In 1988 is de woning ingrijpend gerenoveerd en geïsoleerd. In 2000 is de woning voorzien van 3 dakkapellen en in 2012 is het dak deels opnieuw gedekt en met isolatiefolie geïsoleerd. In 2014/2015 is het houtwerk weer in de lak gezet.

Eerste entree:
Grote hal met toilet, garderobe, een natte ruimte met douche, toegang naar het voorhuis en toegang tot het achterhuis.

De L-vormige woonkamer van ca. 45 m2 is verbonden middels 2 deuren met de woonkeuken van 20 m2. De woonkamer is voorzien van 3 openslaande deuren naar de tuin. De vloeren van de gang, toilet, woonkamer en keuken zijn voorzien van Jurageel marmer.

Er staat een efficiënte, duurzame houtkachel, die de kamer, maar ook de keuken en de twee bovenliggende slaapkamers met de door de warmtewisselaar opgewarmde lucht kan verwarmen.

Tweede entree:
Hal, toilet, leefruimte met kitchenette, grote inloopkast en tweede leefruimte met toegang tot de hoofdentree.

Verdieping:
Overloop met 2 inloopkasten, badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet, 2 slaapkamers van 17 m2, elk met een grote dakkapel, overloop, slaapkamer van 8 m2 met dakkapel en de ouderslaapkamer van 18 m2 met uitzicht op de achtertuin.

De vliering is bereikbaar met een vlizotrap.

Tuin:
De ruime tuin is goed onderhouden. De voortuin is zomers een kleurenpracht. In de rest van de tuin staan in de verschillende borders allerlei fruitstruiken en fruitbomen. Op 3 plekjes is alleen bemest met stalmest en compost van de eigen composthoop, zodat biologisch getuinierd kan worden. Alle paden rondom het huis zijn geplaveid met oude Waaltjes.

Er zijn plekjes te over waar u kunt genieten van de tuin en het weer; op het gras of in de zitkuil, bij de woonkamer in de zon of in de schaduw van de oude perenboom bij de put.

Met twee schuren, een voor gereedschap en fietsen en een voor de tuinmaterialen, is er voldoende opslagruimte. Voor haardhout is er een houthok.

U woont heel centraal in Wamel. U bent in 5 minuten op de A-15.

Het dorp heeft een goed voorzieningenniveau met een supermarkt, 2 basisscholen, een levendig verenigingsleven, snel glasvezelnet en goede restaurants.

Centraal wonen in een idyllisch, goed onderhouden huis!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.