Terug naar volledige woningaanbod

Wamel – Kerkstraat 18

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 489.000,- k.k.

Monumentale krukboerderij midden in het dorp. In een oase van rust en privacy vindt u hier een echt droomhuis. Deze uitermate sfeervolle boerderij bespeelt al uw zintuigen en u zal na een bezichtiging totaal verliefd zijn en dit geheel als uw thuis ervaren! In 5 minuten rijdt u op de A-15 en/of arriveert u bij […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsWamel
AdresKerkstraat 18
Postcode6659 AC
Koopprijs€ 489.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie241 m2
Perceel oppervlakte800 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsWamel
AdresKerkstraat 18
Postcode6659 AC
Koopprijs€ 489.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud1.025 m3
Bouwjaar1860
Gebruiksoppervlakte woonfunctie241 m2
Perceel oppervlakte800 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2
Tuintypengeen tuin

Monumentale krukboerderij midden in het dorp.

In een oase van rust en privacy vindt u hier een echt droomhuis. Deze uitermate sfeervolle boerderij bespeelt al uw zintuigen en u zal na een bezichtiging totaal verliefd zijn en dit geheel als uw thuis ervaren!

In 5 minuten rijdt u op de A-15 en/of arriveert u bij de gezellige en veel biedende winkelstraat. De 3 supermarkten zijn hier ook gesitueerd.

Deze krukboerderij staat aan een karakteristieke straat met aan de achterzijde vrij uitzicht: kan niet beter!

Deze boerderij beschikt over 4 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer! Een fantastische leefruimte en een inpandige garage. Verder treft u hier nog een eigen atelier en volledige privacy.

De beleving in en rondom deze boerderij is de romantiek van vroeger met de luxe van nu! De sfeer is echt overweldigend en de indeling verrassend! Alle voorzieningen zijn op de begane grond, zodat u geheel gelijkvloers kunt wonen.

Met woorden als opkamer met bedsteden, sfeervolle slaapkamer met schouw en balken plafond, wijnkelder (tongewelf met esteriken vloer), living (met prachtige spanten) van circa 70 m2 en praktische bijkeuken vertellen we iets over de begane grond. Om vervolgens over de verdieping het volgende tipje van de sluier op te lichten: loopbrug, 2 slaapkamers met eigen badkamers, garderobekasten en door de vide een prachtige blik de woonkamer in.

Achter de woonboerderij ligt een zonnige tuin met volop privacy en een heerlijke veranda en een atelier- of relaxruimte!

* Gemeentelijk monument;
* Bruto inhoud woning: 1.025 m³;
* Bruto vloeroppervlak: 241 m²;
* Perceeloppervlak: 800 m²;
* Bouwperiode: laat 18e eeuws.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.