Terug naar volledige woningaanbod

Wadenoijen – Vergardeweg 36

Vraagprijs € 125.000,- k.k.

Aan de rand van het dorp gelegen perceel grond van 4.458 m2. Het perceel grond dat te koop wordt aangeboden is vrij gelegen in het buitengebied van Wadenoijen tussen de Lingedijk en de Vergardeweg. Het is geschikt voor het houden van kleinvee, aanleggen van een boomgaard of i.d. Op het perceel is een opstal aanwezig […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsWadenoijen
AdresVergardeweg 36
Postcode4014 MZ
Koopprijs€ 125.000,- k.k.
StatusBeschikbaar

Bekijk alle kenmerken

PlaatsWadenoijen
AdresVergardeweg 36
Postcode4014 MZ
Koopprijs€ 125.000,- k.k.
StatusBeschikbaar

Aan de rand van het dorp gelegen perceel grond van 4.458 m2.

Het perceel grond dat te koop wordt aangeboden is vrij gelegen in het buitengebied van Wadenoijen tussen de Lingedijk en de Vergardeweg. Het is geschikt voor het houden van kleinvee, aanleggen van een boomgaard of i.d.

Op het perceel is een opstal aanwezig met de nodige voorzieningen, waaronder elektriciteit en stromend water.

De bestemming is agrarisch, dus geen bouwbestemming.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.