Terug naar volledige woningaanbod

Wadenoijen – Bredestraat 33

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 965.000,- k.k.

Stijl, charme en vrijheid. Toen de huidige eigenaren in 2000 hoorden dat de boerderij aan de Bredestraat 33 te koop was, wisten zij het meteen: op die plek willen wij wonen! De bestaande boerderij was zo vervallen dat er besloten werd deze steen voor steen af te breken en de boerderij te herbouwen. Het resultaat […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsWadenoijen
AdresBredestraat 33
Postcode4014 NA
Koopprijs€ 965.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie310 m2
Perceel oppervlakte7.593 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsWadenoijen
AdresBredestraat 33
Postcode4014 NA
Koopprijs€ 965.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud1.166 m3
Bouwjaar2001
Gebruiksoppervlakte woonfunctie310 m2
Perceel oppervlakte7.593 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen4
EnergieklasseA
Tuintypentuin rondom

Stijl, charme en vrijheid.

Toen de huidige eigenaren in 2000 hoorden dat de boerderij aan de Bredestraat 33 te koop was, wisten zij het meteen: op die plek willen wij wonen!

De bestaande boerderij was zo vervallen dat er besloten werd deze steen voor steen af te breken en de boerderij te herbouwen. Het resultaat is een karakteristieke T-boerderij met het comfort en isolatie van nu (vindt maar eens een boerderij met energielabel A)!

Nu, na hier bijna 20 jaar te hebben gewoond en genoten, zijn zij toe aan een volgende stap. Zij verlaten hun geliefde familiehuis met gemengde gevoelens.

Dit prachtige bezit staat op ruim 7.500 m² en mooi midden op de kavel. De in stijl (ook volledig nieuw) gebouwde hooiberg met garage, carport en fantastische tuinkamer op de verdieping is onder andere geschikt als B&B of mancave!

De instapklare woonboerderij biedt letterlijk een zee aan ruimte. Op de begane grond in het voorhuis zijn onder meer een zonnige werkkamer en de complete woonkeuken gerealiseerd. Achterin, wat vroeger de deel was, ziet u de riante woonkamer met schitterende haard en toogdeuren naar het terras en de tuin. Tevens op de begane grond een grote multifunctionele bijkeuken met doucheruimte. Ook de ruime kelder met een stahoogte van 2,04 meter is teruggebracht.

Tijdens een bezichtiging zult u merken dat vanuit alle vertrekken contact is met buiten. Waar je ook eet, slaapt, werkt, praat, je bent in contact met fijne ruimtes en met de natuur!

De verdieping telt maar liefst 6 royale slaapkamers, kamers die natuurlijk ook voor andere doeleinden inzetbaar zijn. Ook de moderne en complete badkamer vindt u hier. De zolder is tevens ruim.

Een absolute blikvanger is de hooiberg met verharding rondom. Het geeft dit object de allure van groots wonen op een schitterende plek. Over de situering van de eigen oprit en de hooiberg is goed nagedacht. Kantoor aan huis (of liever gezegd: kantoor in de berg) kan door deze positionering ook uitstekend.

Indeling hooiberg:
Begane grond: open ruimte, separaat toilet, berging, vaste trap naar de volledig geïsoleerde verdieping. Twee aparte bergingen en twee carports.
Verdieping: open atelier/studio met beschoten kap en ramen rondom.

U voelt zich hier bevoorrecht om te mogen wonen. De absolute vrijheid, de rust, natuur, (hoogstam-)fruitbomen, knotwilgen, gazon en de diverse terrassen; het is een feestje!

Één huisje is nog helemaal origineel: het kleine washuisje.

Royaal, luxe leven in je eigen paradijs(je)…

Wadenoijen is centraal in het land gelegen. Het heeft een basisschool en een bloeiend verenigingsleven. In de omgeving zijn veel recreatie mogelijkheden, fietsroutes en wandelpaden. De A15 (5 autominuten) en A2 (10 autominuten) zijn snel bereikbaar. Station Tiel-Passewaaij is op 10 minuten fietsafstand. In de directe nabijheid vindt u Geldermalsen en Tiel met voorzieningen als scholen, sportverenigingen, ziekenhuis, winkels, restaurants, theater en station.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.