Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Stationsweg 5-13

Onder bod Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Het betere wonen… Op een ideale plek, met alle voorzieningen letterlijk op een steenworp afstand en gelijkvloers wonen in een schitterend hoekappartement. Direct bij het NS-station, supermarkt en het stadscentrum staat dit kleinschalige luxe appartementencomplex ‘De Commandeur’ met parkeerkelder. Een complex met allure en comfort. Het appartement van circa 100 m2 met loggia, eigen parkeerplaats […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresStationsweg 5-13
Postcode4001 CH
Koopprijs€ 300.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie96 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresStationsweg 5-13
Postcode4001 CH
Koopprijs€ 300.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud319 m3
Bouwjaar2007
Gebruiksoppervlakte woonfunctie96 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
Tuintypengeen tuin

Het betere wonen…

Op een ideale plek, met alle voorzieningen letterlijk op een steenworp afstand en gelijkvloers wonen in een schitterend hoekappartement.

Direct bij het NS-station, supermarkt en het stadscentrum staat dit kleinschalige luxe appartementencomplex ‘De Commandeur’ met parkeerkelder. Een complex met allure en comfort.

Het appartement van circa 100 m2 met loggia, eigen parkeerplaats en berging is gesitueerd op de eerste verdieping waar u een fijn contact heeft met de prachtige omgeving!

De beveiligde entree met videofoon is royaal. Via het trappenhuis of lift bereikt u de eerste etage waar u via een overdekte galerij toegang heeft tot dit plezierige appartement.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, berging/stookruimte met wasmachine – aansluiting, twee slaapkamers, ruime badkamer met douche en wastafel, toiletruimte en royale living met toegang tot balkon en half open complete keuken.

* Luxe witte greeploze keuken;
* Royale, doch eenvoudige badkamer met douche, wastafel en mogelijkheid voor een bad of tweede toilet;
* Mooie houten vloer in het gehele appartement;
* Mogelijkheid om inclusief meubilair te kopen;
* Servicekosten zijn € 180,0 per maand.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.