Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Peppellaan 1A

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Trendy, instapklaar en in de stad! Deze leuke 2/1-kapwoning met berging is helemaal gerenoveerd. Het resultaat is een gezellig, strak huis met veel lichtinval. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en pal op het zuiden gelegen. De hele dag zon! Genieten van de gunstige ligging zonder veel onderhoud! De grote pluspunten zijn de openslaande deuren naar […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresPeppellaan 1A
Postcode4005 BA
Koopprijs€ 215.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie83 m2
Perceel oppervlakte150 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresPeppellaan 1A
Postcode4005 BA
Koopprijs€ 215.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud275 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie83 m2
Perceel oppervlakte150 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Trendy, instapklaar en in de stad!

Deze leuke 2/1-kapwoning met berging is helemaal gerenoveerd. Het resultaat is een gezellig, strak huis met veel lichtinval.

De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en pal op het zuiden gelegen. De hele dag zon! Genieten van de gunstige ligging zonder veel onderhoud!

De grote pluspunten zijn de openslaande deuren naar de tuin. In de zomer lekker open en in de winter genieten van de fijne lichtinval. De ruime keuken is compleet uitgevoerd en tijdloos. Het toilet beneden is vernieuwd en de badkamer comfortabel uitgevoerd.

De wanden en de plafonds allemaal gestuukt. Dus verhuizen maar…

Je zit zo op de A-15, sportgelegenheden en het centrum zijn op korte afstand!

Er is een CV-installatie met een HR-combiketel uit 2008, ook is de woning voorzien van dakisolatie en er is nagenoeg geheel dubbel glas.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet met fonteintje, kelderkast, grote woonkamer met leuke schouw, openslaande deuren en laminaatvloer, half-open keuken v.v. gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, diepvries en afzuigschouw.

Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers (1 v.v. vaste kast en 1 v.v. vaste wastafel), fraaie badkamer met douche met thermostaatkraan, wastafel met meubel.

Bergzolder via vlizotrap te bereiken.

Halfvrijstaand wonen met de tuin op het zuiden en helemaal up to date!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.