Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – M. Noordzijstraat 19

Onder bod Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Levensloopbestendig, vrije hoek, grote leefruimte, eigen oprit, dit zijn zomaar een aantal sleutelwoorden voor deze moderne woning. Deze twee onder een kap woning met grote garage is zo gezegd: multifunctioneel. Indeling: Begane grond: Hal, entree met binnendoorgang naar garage en grote berging, luxe toilet, L-vormige woonkamer en half open keuken. De woonkamer is aan de […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresM. Noordzijstraat 19
Postcode4007 WK
Koopprijs€ 285.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie93 m2
Perceel oppervlakte260 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresM. Noordzijstraat 19
Postcode4007 WK
Koopprijs€ 285.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud433 m3
Bouwjaar1994
Gebruiksoppervlakte woonfunctie93 m2
Perceel oppervlakte260 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseB
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Levensloopbestendig, vrije hoek, grote leefruimte, eigen oprit, dit zijn zomaar een aantal sleutelwoorden voor deze moderne woning.

Deze twee onder een kap woning met grote garage is zo gezegd: multifunctioneel.

Indeling:
Begane grond: Hal, entree met binnendoorgang naar garage en grote berging, luxe toilet, L-vormige woonkamer en half open keuken. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt uitzicht op de tuin. De keuken en eetkamer bevinden zich aan de voorzijde. De keuken is beschikt over diverse inbouwapparatuur met onder andere een groot fornuis. De begane grond is voorzien van een parketvloer.

Verdieping:
Overloop, separaat toilet, badkamer met wastafel, aparte douche en een ligbad. Drie slaapkamers waarvan een riante ouder slaapkamer met hoog plafond. Een minder/werkkamer is voorzien van een luik naar de vliering.

Het fijne aan deze locatie is dat er een eigen oprit en een eigen achterom aanwezig is.

De woning is gezien de plattegrond, geschikt voor mensen die graag alle voorzieningen (in de toekomst) op de begane grond wensen.

Ook is het huis uitermate geschikt of geschikt te maken voor mensen die graag kantoor, praktijk of een salon aan huis wensen. De begane grond is ruim van opzet en biedt tal van mogelijkheden.

– Vrije hoek
– Eigen oprit
– Eigen achterom
– Grote leefruimte
– Veel mogelijkheden
– Op loopafstand van het NS-station
– Nabij winkelcentrum
– Nabij ontsluitingsweg
– Volledig geïsoleerd
– Bouwjaar 1994

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.