Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Kwelkade 43

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Wanneer het over de Kwelkade gaat, spreken mensen veelal over de leukste straat van de stad. Volop gezinnen hebben het hier leuk met elkaar en genieten van hun vooroorlogse huis, de straat, maar ook hoe deze ligt ten opzichte van de benodigde “stadse” voorzieningen en de uiterwaarden van de rivier. De tuinen in de straat […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsTiel
AdresKwelkade 43
Postcode4001 RL
Koopprijs€ 300.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie80 m2
Perceel oppervlakte149 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresKwelkade 43
Postcode4001 RL
Koopprijs€ 300.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud303 m3
Bouwjaar1930
Gebruiksoppervlakte woonfunctie80 m2
Perceel oppervlakte149 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseF
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Wanneer het over de Kwelkade gaat, spreken mensen veelal over de leukste straat van de stad.

Volop gezinnen hebben het hier leuk met elkaar en genieten van hun vooroorlogse huis, de straat, maar ook hoe deze ligt ten opzichte van de benodigde “stadse” voorzieningen en de uiterwaarden van de rivier.

De tuinen in de straat liggen op het zuidwesten en aan de overzijde kijken de huizen uit op het park. Het geeft het buiten-zijn ter plaatse iets extra’s. De bewoners genieten op mooie dagen volop van de rust, het parkgroen en de zon in de stadstuin.

De huidige bewoonster van deze karakteristieke vooroorlogse woning heeft veel plezier beleefd aan het huis. Het resultaat is een verzorgd huis, waar na een grondige renovatie in het verleden, de volop geliefde elementen bewaard zijn gebleven en in ere zijn hersteld, hetgeen mede voor een heerlijke sfeer zorgt.

Wat de woning zoal te bieden heeft:
Binnenkomend in de hal met originele trappenhuis en toegang naar de woonkamer met sfeervolle erker, houten vloer, balkenplafond en haard. Deze kamer zal indruk op je maken. Een hele gezellige ruimte met een fantastisch uitzicht. Op mooie dagen kunnen de tuindeuren fijn open staan en voelt buiten op die momenten als een verlengde van het wonen binnen.

De keuken is half open en goed over nagedacht. Een praktisch opstelling, lichte uitvoering en compleet uitgevoerd. Aansluitend is een handig portaaltje om de kou buiten te houden met het toilet.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. De luxe badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet maakt je elke ochtend weer blij!

Een vaste trap brengt je op de zolder, die onder andere wordt gebruikt als wasruimte. Als er behoefte is aan de derde slaapkamer, zou je dit hier kunnen realiseren.

De installaties zijn up to date en werken naar behoren. Alle wanden, vloeren en plafonds zijn keurig afgewerkt, het geen ook geldt voor de houten elementen binnen en buiten het huis. Het huis is voorzien van dubbele beglazing, vloer- en dakisolatie.

De stadstuin is heerlijk zonnig en wat heel fijn is dat de tuin voorzien is van mooie terrastegels en beschikt over een eigen achterom!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.