Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Koornmarkt 9-31

Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Gezellig, KNUS en absoluut niet standaard. Deze instapklare STUDIO met nette keuken en sanitair ligt op de 3e woonlaag, middenin het centrum van Tiel, bij alle winkels en uitgaansgelegenheiden! Het appartementencomplex is in 2005 kleinschalig nieuw gebouwd, in totaal bestaande uit 12 studio’s, met een gezamenlijke fietsenstalling annex berging. De indeling is als volgt: gezamenlijke […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresKoornmarkt 9-31
Postcode4001 KW
Koopprijs€ 115.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie35 m2
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresKoornmarkt 9-31
Postcode4001 KW
Koopprijs€ 115.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud120 m3
Bouwjaar2005
Gebruiksoppervlakte woonfunctie35 m2
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen1
Soorten verwarmingc.v.-ketel
Tuintypengeen tuin

Gezellig, KNUS en absoluut niet standaard.

Deze instapklare STUDIO met nette keuken en sanitair ligt op de 3e woonlaag, middenin het centrum van Tiel, bij alle winkels en uitgaansgelegenheiden!

Het appartementencomplex is in 2005 kleinschalig nieuw gebouwd, in totaal bestaande uit 12 studio’s, met een gezamenlijke fietsenstalling annex berging.

De indeling is als volgt:
gezamenlijke hal met intercom en brievenbussen, trappenhuis naar 3e woonlaag. Het privégedeelte bestaat uit: hal, meterkast, praktische vaste kast, leuke en lichte woonkamer met optisch veel ruimte door de open nok. Aansluitend de keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser! Deze studio heeft uitzicht aan de achterzijde over de stadsdaken. Dit geeft u een goed en vrij gevoel.
De huidige bewoners hebben een praktische oplossing gevonden voor de slaapgelegenheid. Er is gekozen voor een zit-/slaapbank welke eenvoudig omgebouwd kan worden, hierdoor gaat er geen onnodige ruimte verloren. Via de vlizotrap is de zolderverdieping bereikbaar, waar thans een ruime bergzolder aanwezig is.

Bent u op zoek naar iets anders dan standaard? Waardeert u ook een stukje comfort? Dan is dit wellicht een heel leuk appartement voor u!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.