Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Hucht 12

Verkocht Vraagprijs € 198.500,- k.k.

Karakter… Check. Gaaf stoer interieur… Check. Zonnige patio… Dubbelcheck. Dit is een droom van een huis, ehh… Herenhuisje. Dit charmante herenhuisje uit 1910 met vrij en groen uitzicht aan de karakteristieke stadsgracht is de uitblinker! Dit superleuke huis is helemaal van nu en biedt de levensgenieter alles wat z’n hartje wenst. Je bereikt de voordeur […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsTiel
AdresHucht 12
Postcode4001 NK
Koopprijs€ 198.500,- k.k.
StatusVerkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie90 m2
Perceel oppervlakte100 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresHucht 12
Postcode4001 NK
Koopprijs€ 198.500,- k.k.
StatusVerkocht
Inhoud315 m3
Bouwjaar1925
Gebruiksoppervlakte woonfunctie90 m2
Perceel oppervlakte100 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2
Tuintypenachtertuin, voortuin

Karakter… Check.
Gaaf stoer interieur… Check.
Zonnige patio… Dubbelcheck.
Dit is een droom van een huis, ehh… Herenhuisje.

Dit charmante herenhuisje uit 1910 met vrij en groen uitzicht aan de karakteristieke stadsgracht is de uitblinker!

Dit superleuke huis is helemaal van nu en biedt de levensgenieter alles wat z’n hartje wenst.

Je bereikt de voordeur door een origineel stenen trapje met een klein terrasje (avondzon). Dit herenhuisje ligt namelijk hoger t.o.v. het maaiveld, waardoor je een open uitzicht hebt; ook op de groenomgeven St. Maartenskerk. Verder woon je hier op 10 minuten afstand van het station en op 1 minuut afstand van het centrum en de prachtige rivier de Waal.

Het bouwjaar van de woning is van begin vorige eeuw, circa 1910 en is in de loop der jaren gemoderniseerd en aangepast naar de huidige wooneisen.

De entree heeft een klein halletje met meterkast en dan de woonkamer met uitzicht op de stadsgracht, een houten vloer en een open, strakke keuken met vaatwasser, koelkast en gaskookplaat.
Er is een toilet met fonteintje en toegang tot de aangebouwde berging met aansluiting tot wasmachine. Aan de achterzijde van het woonhuis is een achterplaatsje op het zuiden met achterom.

Met een open trap kom je vanuit de woonkamer op de overloop van de eerste verdieping. Hier is ook een open toegang tot de zolder en bergkast met de c.v.ketel. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. Een ruime badkamer met wastafel, bad, tweede toilet en douche. In de ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning is een deur geplaatst die toegang geeft tot het gerealiseerde dakterras (de hele dag zon).

Hier woon je met karakter, midden in de stad en toch omringd door rust en natuur!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.