Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Grote Vuurvlinder 30

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Een nieuwbouwwoning kopen maar er niet heel erg lang op willen wachten? Nou, dan is dit uw kans! Deze karakteristieke twee-onder-één kap woning met berging, onderdeel van het nieuwbouwproject ‘Briljant’ is momenteel reeds behoorlijk ver gevorderd in aanbouw en wordt waarschijnlijk rond de bouwvakvakantie 2019 opgeleverd. Een gloednieuwe woning dus, perfect geïsoleerd en hoogwaardig afgewerkt […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresGrote Vuurvlinder 30
Postcode4007 HZ
Koopprijs€ 339.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie143 m2
Perceel oppervlakte232 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresGrote Vuurvlinder 30
Postcode4007 HZ
Koopprijs€ 339.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud525 m3
Bouwjaar2019
Gebruiksoppervlakte woonfunctie143 m2
Perceel oppervlakte232 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin

Een nieuwbouwwoning kopen maar er niet heel erg lang op willen wachten? Nou, dan is dit uw kans! Deze karakteristieke twee-onder-één kap woning met berging, onderdeel van het nieuwbouwproject ‘Briljant’ is momenteel reeds behoorlijk ver gevorderd in aanbouw en wordt waarschijnlijk rond de bouwvakvakantie 2019 opgeleverd. Een gloednieuwe woning dus, perfect geïsoleerd en hoogwaardig afgewerkt en zoals het bij een nieuwbouwwoning hoort kunt u uw badkamer én keuken nog geheel naar eigen wens samenstellen omdat de huidige eigenaren de keuze hebben gemaakt om deze casco op te laten leveren.

Deze woning heeft niet alleen een karakteristieke en herkenbare uitstraling vanwege de ver langs de gevel doorgetrokken dakvlakken die gedekt zijn met keramische dakpannen, ook het gebruik van de gekozen baksteen is zeer fraai. De plattegrond van deze woning mag zeker verrassend genoemd worden: uniek is de aanwezigheid van een echte woonkeuken!

Gelegen aan de rand van jongste deelbuurt 7 van Passewaaij, de achtertuin grenst direct aan de rondweg en derhalve heeft u vrij uitzicht over de weilanden. De woning ligt op een perceel eigen grond van circa 225 m² en de inhoud bedraagt circa 525 m³. De breedte van dit perceel biedt u de mogelijkheid op termijn een volwaardige garage naast de woning te bouwen.

Indeling
INDELING: entree, hal, meterkast, toiletruimte (casco), lichte, aan de achterzijde gelegen woonkamer (over de volledige breedte uitgebouwd met een diepte van 2.40 meter) met openslaande deuren naar de zonnige tuin op het Oosten. Aan de voorzijde is een echte woonkeuken gelegen met nog naar eigen wens te plaatsen keukenopstelling (casco).

1E VERDIEPING: overloop, 3 mooie ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde van de woning en twee aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer wordt casco geleverd met afgedopte aansluitingen voor een douche, een ligbad, een tweede toilet en wastafel, tegelwerk behoort niet tot de leveromvang.

2E VERDIEPING: via vaste trap bereikbaar, zolderverdieping welke thans nog vrij in te delen is, bijvoorbeeld met een tweetal zolderkamers (geen slaapkamers conform eisen bouwbesluit). Op deze zolder treft u tevens de conventionele CV-installatie met een HR-combiketel, de mechanische ventilatie-unit en de witgoedaansluitingen. Ter voorbereiding op de indeling van de zolder wordt een groot dakvenster geplaatst.

BIJZONDERHEDEN:
– de woning is op de begane grond geheel voorzien van vloerverwarming;
– de woning is uitgevoerd met een conventionele CV-installatie, dus geen aardwarmte;
– op het dak liggen zonnepanelen;
– meterkast voorbereid voor het laden van een electrische auto.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.