Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – G.J. Petersstraat 56

Open Huizen Dag Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Dit is zonder twijfel het meest luxueuze appartementencomplex gelegen op de mooiste locatie van Tiel. Op de 7e (van de 8e) verdieping bevindt zich nummer 56, waar vanaf de bouw in 2002 al met veel liefde en plezier door de huidige bewoners wordt geleefd. Mooie ontwikkelingen hebben doen besluiten bij hun kinderen te gaan wonen. […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsTiel
AdresG.J. Petersstraat 56
Postcode4005 ML
Koopprijs€ 450.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie100 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresG.J. Petersstraat 56
Postcode4005 ML
Koopprijs€ 450.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud265 m3
Bouwjaar2002
Gebruiksoppervlakte woonfunctie100 m2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen1
EnergieklasseB
Tuintypengeen tuin

Dit is zonder twijfel het meest luxueuze appartementencomplex gelegen op de mooiste locatie van Tiel.

Op de 7e (van de 8e) verdieping bevindt zich nummer 56, waar vanaf de bouw in 2002 al met veel liefde en plezier door de huidige bewoners wordt geleefd. Mooie ontwikkelingen hebben doen besluiten bij hun kinderen te gaan wonen. Met gemengde gevoelens laten zij hun geliefde plek achter.

Dit bijzondere appartement sluit vanaf deze hoogte naadloos aan op het geweldige uitzicht: een levend schilderij; De vier jaargetijden zult u intens gaan beleven.

De parkeergarage gaat na een druk op de knop voor u open en na het parkeren brengt de lift u naar de zevende etage.

Het appartement is zo ingericht dat u als bewoner van alle gemakken bent voorzien. Zo staat de luxe keuken in open verbinding met de woonkamer, waardoor u gezellig in contact blijft met uw partner of bezoek tijdens het koken.
Koken, eten en ontspannen gaan in de opmerkelijk lichte leefruimte, soepel in elkaar over. Aansluitend aan de leefruimte waaiert een ruim en zonnig balkon uit. Wij zagen het niet eerder zo mooi. De glazen puien zijn gelegen op het zuid-westen. Als u naar buiten kijkt waant u zich middenin een natuurgebied. De stad en de rivier de Waal zover het oog reikt.

De master bedroom is naast de luxe badkamer gesitueerd. De badkamer is in 2016 vernieuwd en voorzien van een heerlijke inloopdouche met infrarood en een fijn zitje.

De tweede slaapkamer staat momenteel in open verbinding met de woonkamer.
Deze ruimte wordt nu gebruikt als kantoor en is met een kleine ingreep weer afsluitbaar te maken.

In de hal is een wasruimte aanwezig. Hier kunt u behalve uw was ook enige spullen uit het zicht bewaren. De praktisch gepositioneerde bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en biedt voldoende plaats om een stevige voorraad aan te leggen. De spullen die u minder vaak gebruikt, kunnen worden bewaard in de externe (ruime) berging op de eerste verdieping van het complex.

De vereniging van eigenaren is actief en goed georganiseerd. Over het onderhoud, de voorzieningen en de schoonmaak wordt goed nagedacht en dit is dan ook tot in de puntjes verzorgd. Hoe u als toekomstige bewoner vorm geeft aan uw lidmaatschap staat u uiteraard geheel vrij.

Juist de ligging aan de rivier en letterlijk om de hoek van het gezellige centrum maken het een geweldige plek om te wonen.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.