Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Duifkruid 90.

Onder optie Vraagprijs € 1.100,- per maand

Wat een rijkdom om hier te mogen wonen! Dit statige herenhuis in 30er jaren stijl met garage en brede eigen achterom heeft ook nog de tuin op het zuiden! Wij worden hier blij van. Dit schitterende, uitermate goed onderhouden huis, met roeden in de ramen en riante dakoverstekken biedt veel ruimte zowel binnen als buiten. […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresDuifkruid 90.
Postcode4007 SZ
Huurprijs€ 1.100,- per maand
StatusOnder optie
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte365 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresDuifkruid 90.
Postcode4007 SZ
Huurprijs€ 1.100,- per maand
StatusOnder optie
Inhoud490 m3
Bouwjaar1998
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte365 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Wat een rijkdom om hier te mogen wonen!

Dit statige herenhuis in 30er jaren stijl met garage en brede eigen achterom heeft ook nog de tuin op het zuiden!

Wij worden hier blij van. Dit schitterende, uitermate goed onderhouden huis, met roeden in de ramen en riante dakoverstekken biedt veel ruimte zowel binnen als buiten. Door de hoge kap biedt het huis de mogelijkheid voor 5 slaapkamers en de garage is binnendoor te bereiken.

Deze uitblinker staat op een hoek en heeft een brede achterom. De tuin is pal op het zuiden gesitueerd en deze kun je ook via de openslaande tuindeuren bereiken.

Begane grond: entree, hal, trapkast, toilet, sfeervolle L-vormige woonkamer (41m2) met erker, plavuizen vloer met vloerverwarming, halfopen keuken met een lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparaten en een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en binnendoor naar garage.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan een grote ouderslaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is licht en compleet uitgevoerd.

2e verdieping: grote open ruimte met mogelijkheid voor 2 ruime kamers.

Huisdieren toegestaan;
Roken niet toegestaan;
Huurprijs afhankelijk van overeengekomen huurtermijn;
2 maanden borg.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.