Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Dr. Bosstraat 19

Onder bod Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Thuiskomen in je eigen jaren 30 huis, op loopafstand van het stadscentrum, station, horeca en overige voorzieningen gelegen. Een buitenkans als je in en uit het centrum van Tiel wilt wonen. De huidige bewoners, met hun drie kinderen, krijgen nu de kans om in dezelfde wijk een groter huis te kopen, anders was dit leuke […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresDr. Bosstraat 19
Postcode4001 CJ
Koopprijs€ 295.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie115 m2
Perceel oppervlakte154 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresDr. Bosstraat 19
Postcode4001 CJ
Koopprijs€ 295.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud355 m3
Bouwjaar1935
Gebruiksoppervlakte woonfunctie115 m2
Perceel oppervlakte154 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin

Thuiskomen in je eigen jaren 30 huis, op loopafstand van het stadscentrum, station, horeca en overige voorzieningen gelegen. Een buitenkans als je in en uit het centrum van Tiel wilt wonen.

De huidige bewoners, met hun drie kinderen, krijgen nu de kans om in dezelfde wijk een groter huis te kopen, anders was dit leuke huis zeker niet op de markt gekomen!

Het karakteristieke halfvrijstaande huis met berging beschikt over een tuin welke perfect op de zon is gesitueerd, namelijk zuid-west!

Bij binnenkomst voelt het huis al direct als een warme jas. De originele granitovloer springt in het oog. De lichte woonkamer met massief houten vloer en openslaande deuren naar het overdekte terras is super sfeervol. De luxe, compacte keuken is voorzien van een groot fornuis, vaatwasser en koelkast. Het achterportaal is praktisch, je hebt namelijk een eigen achterom en dit portaal fungeert daardoor als een tweede hal. Aan het portaal is het toilet en een extra kamertje. Dit kamertje is ideaal te gebruiken als gameroom of als werkkamer.

De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een luxe badkamer! Deze badkamer is 3 jaar geleden (2016) vernieuwd en voorzien van een grote inloopdouche, een tweede zwevend toilet en een dubbele wastafel!

Via een vaste trap (nieuw laten maken) is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is uitgebouwd met een dakkapel waardoor er nog twee kamers zijn gerealiseerd.

Je leest het goed. Alles is aangepakt!

* Karakteristiek huis;
* Zeer geliefde wijk;
* Openslaande deuren;
* Glas-in-lood ramen;
* Houten vloer;
* Granito vloer in hal;
* Complete keuken;
* Luxe badkamer;
* Extra dakkapel;
* Vijf slaapkamers;
* Extra werkkamer;
* Overdekt terras;
* Eigen achterom;
* Tuin op het zuid-westen;
* Loopafstand van Station, centrum en supermarkt.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.