Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Dokter Asjeslaan 8

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 329.000,- k.k.

Aantrekkelijke bungalow op een gewilde locatie! Deze geschakelde patiobungalow met inpandige garage ligt op een fijne locatie, dichtbij het NS-station en het ziekenhuis. De bungalow is heerlijk licht, heeft aangename afmetingen en beschikt over een volledig privacy biedende achtertuin (totaal 406 m2). Doordat de tuin op het westen ligt, kunt u hier vanaf het vroege […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresDokter Asjeslaan 8
Postcode4003 WT
Koopprijs€ 329.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie107 m2
Perceel oppervlakte406 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresDokter Asjeslaan 8
Postcode4003 WT
Koopprijs€ 329.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud400 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie107 m2
Perceel oppervlakte406 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen1
Tuintypenachtertuin, voortuin

Aantrekkelijke bungalow op een gewilde locatie!

Deze geschakelde patiobungalow met inpandige garage ligt op een fijne locatie, dichtbij het NS-station en het ziekenhuis.

De bungalow is heerlijk licht, heeft aangename afmetingen en beschikt over een volledig privacy biedende achtertuin (totaal 406 m2). Doordat de tuin op het westen ligt, kunt u hier vanaf het vroege voorjaar heerlijk toeven.

Het huis is gedateerd, de kozijnen zijn wel grotendeels in kunststof uitgevoerd en voorzien van dubbele beglazing. Door de 2 vleugels aan de bungalow is een plezierige indeling ontstaan, bekijkt u maar eens onze plattegronden.

Begane grond: mooie en ruime entree met toilet en toegang tot de woonkamer met open haard en grote schuifpui naar het terras, aansluitend de keuken via een dubbele deur en een praktische bijkeuken met binnendoorgang naar de garage.
In de vleugel met gang naar de 4 slaapkamers is een ruime badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet en een wastafelmeubel.

Verbouwt u deze bungalow tot uw droomhuis?

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.