Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Dijkstraat 5

Nieuw Vraagprijs € 324.500,- k.k.

Een snoepje nabij het stadscentrum en met een vrije tuin! Deze sfeervolle vrijstaande woning zorgt voor een fijn thuisgevoel. Alles is tot in de puntjes verzorgd, alleen de badkamer kan nog een upgrading gebruiken. De woning en de tuin zijn volledig opgeknapt en zorgen voor een prettige sfeer. De L-vormige woonkamer met schuifpui naar de […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresDijkstraat 5
Postcode4001 RR
Koopprijs€ 324.500,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie101 m2
Perceel oppervlakte228 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresDijkstraat 5
Postcode4001 RR
Koopprijs€ 324.500,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud389 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie101 m2
Perceel oppervlakte228 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4
EnergieklasseF
Tuintypenachtertuin, voortuin

Een snoepje nabij het stadscentrum en met een vrije tuin!

Deze sfeervolle vrijstaande woning zorgt voor een fijn thuisgevoel. Alles is tot in de puntjes verzorgd, alleen de badkamer kan nog een upgrading gebruiken.
De woning en de tuin zijn volledig opgeknapt en zorgen voor een prettige sfeer. De L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin is voorzien van een plavuizen vloer. Er is een open verbinding naar de keuken, welke in 2017 nieuw geplaatst is. Heel praktisch is de achterliggende bijkeuken met aansluitend de badkamer mét o.a. ligbad.

De voordeur bevindt zich in de zij-entree, welke toegang biedt tot de hal met kelder. Ideaal voor opslag van allerlei spullen.

Via de speelse trap bereik je de verdieping: voor de 3 slaapkamers geldt; 1 met vaste kasten, 1 met een deur naar plat dak en 1 met een kleine maatvoering. Ook is er, erg fijn, een 2e toilet op de verdieping gerealiseerd.

Vlizotrap naar bergzolder. Het dak in in 2008 voorzien van nieuwe dakpannen.

Wonen is een wonderlijk werkwoord dat hier betekenis krijgt.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.