Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Dijkmanzoet 4

Onder bod Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Wat een mooie opdracht voor ons kantoor, om nieuwe mensen te mogen zoeken voor dit prachtige hoekhuis met verlengde garage. Drie woonlagen sfeer, luxe, comfort en eigentijds wonen in een rustige, brede straat van Passewaaij; letterlijk op vijf minuten lopen afstand van het NS-station. Wanneer de voordeur opengaat, voel je direct de perfectie van het […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsTiel
AdresDijkmanzoet 4
Postcode4007 XH
Koopprijs€ 289.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie110 m2
Perceel oppervlakte221 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresDijkmanzoet 4
Postcode4007 XH
Koopprijs€ 289.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud423 m3
Bouwjaar1993
Gebruiksoppervlakte woonfunctie110 m2
Perceel oppervlakte221 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin

Wat een mooie opdracht voor ons kantoor, om nieuwe mensen te mogen zoeken voor dit prachtige hoekhuis met verlengde garage.

Drie woonlagen sfeer, luxe, comfort en eigentijds wonen in een rustige, brede straat van Passewaaij; letterlijk op vijf minuten lopen afstand van het NS-station.

Wanneer de voordeur opengaat, voel je direct de perfectie van het huis. De uitgebouwde woonkamer maakt het iedere keer weer fijn thuiskomen.

De sfeervolle houten vloer, het daglicht dat rijkelijk binnenkomt, het zicht in de straat en de verbinding met de achtertuin maken het een fijne ruimte om te zijn. Er is gekozen voor een moderne keuken (2017) met o.a. een vaatwasser, oven, koelkast, magnetron en bijpassende kastenwand. Er is veel werkruimte om de mooiste maaltijden te bereiden.

De eerste verdieping is ook volledig aangepakt. Het voelt als een fijne slaapverdieping met een luxe badkamer (2017) met ruime inloopdouche, brede wastafel met twee kranen en meubel en een tweede zwevend toilet.

De tweede verdieping biedt voor de grotere gezinnen nog een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Deze ruimte is nu in gebruik als berging met de wasmachine en droger aansluiting.

Buitenom is de tuin verrassend vrij en zonnig: zuid georiënteerd!

– Leuke plek;
– Eigen oprit;
– Verlengde garage;
– Tuinhuis;
– Uitgebouwde woonkamer;
– Houten vloer;
– Luxe keuken;
– Prachtige badkamer;
– Mogelijkheid voor vier slaapkamers;
– Verhuisklaar!

Ga voor ruimte, comfort, luxe, rust en een gevoel van vrijheid.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.