Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Dijkmanzoet 2

Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Wat een prachtige leefruimte en wat een zonnig huis is dit! Vrijstaand wonen aan een rustige straat, parkeren op eigen terrein, een eigen garage, grote leefruimte, een erker, optimale privacy en genieten van een 300 m2 groot perceel. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Dit huis onderscheidt zich door de perfecte lichtinval, […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresDijkmanzoet 2
Postcode4007 XH
Koopprijs€ 369.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte300 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresDijkmanzoet 2
Postcode4007 XH
Koopprijs€ 369.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud480 m3
Bouwjaar1993
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte300 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Wat een prachtige leefruimte en wat een zonnig huis is dit!

Vrijstaand wonen aan een rustige straat, parkeren op eigen terrein, een eigen garage, grote leefruimte, een erker, optimale privacy en genieten van een 300 m2 groot perceel. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.

Dit huis onderscheidt zich door de perfecte lichtinval, het contact met de tuin, de woonkeuken en de optimale privacy. Een huis met een woonoppervlakte van 155 m2.

De ruime woonkamer biedt uitzicht op de zonnige tuin. De woning ligt aan de rand van de wijk, vlakbij de rondweg en u bent binnen enkele minuten op het NS-station! De tuin grenst aan een fietspad, geen directe buren! Aan de andere zijde is het huis gekoppeld aan de buren via de garages. Heerlijk vrij en rustig. U ervaart volledige privacy.

Via de voordeur komt u in een hal. Vanuit de hal is de garage bereikbaar. Deze garage is gedeeltelijk geïsoleerd en voorzien van een separate wasruimte. De woonkamer ligt aan de achterzijde en staat met een schuifpui en een loopdeur in verbinding met de tuin. Een ideale werkkamer grenst aan de woonkamer, tijdens het werk bent u in contact met de leefruimte. Aan de voorzijde is de woonkeuken gesitueerd. Een goede balans tussen praktisch en gezellig. De woonkeuken is voorzien van een erker. Deze erker staat ook in verbinding met de tuin. Alle ramen aan de tuinzijde zijn voorzien van rolluiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is heerlijk ruim. Alle slaapkamers zijn ook voorzien van rolluiken. De badkamer is compact.

Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer en heeft men de beschikking over een ruime berging.

Buitenom loopt het perceel in een punt. Een tuin die zoals beschreven veel privacy en rust biedt met meerdere terrassen. Bijkomend voordeel: ligging op het zuiden!

– Vrijstaand
– Binnendoor te bereiken garage
– Fijne leefruimte
– Ruime werkkamer
– Woonkeuken
– Erker
– Vier slaapkamers
– Rolluiken
– Schuifpui

Graag nodigen wij u uit om te komen kijken!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.