Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Burgemeester Bonhofflaan 28

Vraagprijs € 320.000,- k.k.

Puur, hip en volop genieten. Wonen aan een van de mooiste lanen van de stad, schuin tegenover het station, staat nu een van de geliefdste huizen van de omgeving te koop. Dit jaren dertig huis met een grote voortuin, eigen parkeerplaats en een diepe achtertuin beschikt over veel originele details. Binnenkomen in de hal met […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresBurgemeester Bonhofflaan 28
Postcode4002 AA
Koopprijs€ 320.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie130 m2
Perceel oppervlakte263 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresBurgemeester Bonhofflaan 28
Postcode4002 AA
Koopprijs€ 320.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud509 m3
Bouwjaar1935
Gebruiksoppervlakte woonfunctie130 m2
Perceel oppervlakte263 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin

Puur, hip en volop genieten.

Wonen aan een van de mooiste lanen van de stad, schuin tegenover het station, staat nu een van de geliefdste huizen van de omgeving te koop. Dit jaren dertig huis met een grote voortuin, eigen parkeerplaats en een diepe achtertuin beschikt over veel originele details.

Binnenkomen in de hal met originele granito vloer voelt al als thuiskomen. De paneeldeuren naar zowel de voor- als achterkamer, kelder en keuken.

Als eerste is daar de kamer en suite. Een intieme, sfeervolle ruimte met in de voorkamer de karakteristieke erker. De achterkamer beschikt over een schouw, vaste kasten en openslaande deuren naar het grote terras. Dit terras biedt optimale privacy en de heerlijke rust is voelbaar.

De keuken is compleet uitgevoerd en tevens voorzien van de originele vloer. Vanuit de keuken is de eenvoudige tuinkamer bereikbaar, welke in verbinding staat met de stenen berging. In deze berging zijn ook de witgoedaansluitingen.

De kelder is praktisch en erg handig.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer aanwezig. De overloop is verbouwd met behoudt van originele details. Er is een vaste trap gemaakt naar de tweede verdieping en de badkamer is vergroot.

De tweede verdieping is geïsoleerd en voorzien van een grote, sfeervolle vierde slaapkamer met dakkapel. De overloop geeft verder toegang tot een logeerkamer en een ruime berging met c.v.-opstelling.

We nodigen jullie van harte uit om deze bijzonder aantrekkelijke woning een keer met ons te bekijken.

– Zeer karaktervol huis;
– Kamer en suite;
– Erker;
– Openslaande deuren;
– Schouw;
– Granito vloeren;
– Glas in lood ramen;
– Paneeldeuren;
– Vier slaapkamers;
– Logeerkamer;
– Diepe tuin;
– Groot terras;
– Eigen parkeerplaats;
– Fantastische ligging!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.