Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Beusichemstraat 17

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Wat een fijn familiehuis is dit. Licht, ruim en volledig gemoderniseerd. Volop mogelijkheden op letterlijk een steenworp afstand van het nieuwe winkelcentrum en zelfs met een eigen, volledig geïsoleerde en verwarmde garage. Wie heeft zoveel comfort in onze fijne stad. De woning dateert uit de jaren zeventig, een bouwperiode waarin royaal werd gebouwd. De laatste […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsTiel
AdresBeusichemstraat 17
Postcode4001 TK
Koopprijs€ 300.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie135 m2
Perceel oppervlakte240 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresBeusichemstraat 17
Postcode4001 TK
Koopprijs€ 300.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud475 m3
Bouwjaar1971
Gebruiksoppervlakte woonfunctie135 m2
Perceel oppervlakte240 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseC
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra

Wat een fijn familiehuis is dit. Licht, ruim en volledig gemoderniseerd. Volop mogelijkheden op letterlijk een steenworp afstand van het nieuwe winkelcentrum en zelfs met een eigen, volledig geïsoleerde en verwarmde garage. Wie heeft zoveel comfort in onze fijne stad.

De woning dateert uit de jaren zeventig, een bouwperiode waarin royaal werd gebouwd. De laatste decennia is het gehele huis aangepakt en het resultaat mag er zijn: een vergrote, luxe badkamer, een superstrakke keuken, een separate waskamer, een mooie zolderkamer en er heerst rust en privacy in het zitgedeelte van de woonkamer.

De garage is volledig nieuw gebouwd in 2008 en geïsoleerd en zelfs voorzien van vloerverwarming. Ideaal voor de hobbyist. De tuin is fraai aangelegd en ligt pal op het zuiden. Heerlijk!

Op de begane grond kom je fijn binnen in een royale ontvangstruimte, die je in de ruime woonkamer en luxe keuken (2015) brengt. Je bent eigenlijk direct al verliefd en als je de verdiepingen hebt gezien, ga je van dit huis houden!

De eerste verdieping is opnieuw ingedeeld. Een heerlijke ruime badkamer met daglicht is compleet uitgevoerd. De oude badkamer is nu de waskamer. Zeer praktisch. De drie slaapkamers zijn ruim!

Op de tweede verdieping is een overloop met een vierde, zeer royale slaapkamer. Ook aan bergruimte kom je niets te kort.

Graag laten we je één en ander binnenkort een keer zien.

Een afspraak daartoe is eenvoudig via ons kantoor te maken.

We kijken uit naar uw komst.

– Luxe keuken;
– Fraaie badkamer;
– Vier slaapkamers;
– Waskamer;
– Ruime woonkamer;
– Laminaat;
– Sierhaard;
– Overdekt terras;
– Geïsoleerde garage;
– Parkeerplaats;
– Tuin op het zuiden;
– Extra zijtuin;
– Perceel 240 m².

Ruimte en comfort. Helemaal af. Een huis voor jou!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.