Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Bereklauw 5

Vraagprijs € 650.000,- k.k.

Buitengewoon wonen in een meesterwerk van architect Peter Agterberg. Dit is ultiem woongenot in de stadswijk Passewaay. Het lijnenspel, ligging op het zuiden, binnen- en buitengevoel en perfecte verhouding van kavel en woonhuis maakt deze moderne villa een klasse apart. Mooi, evenwichtig en praktisch! De ruimtelijkheid van dit huis kan je tot in de kleinste […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsTiel
AdresBereklauw 5
Postcode4007 VM
Koopprijs€ 650.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie162 m2
Perceel oppervlakte545 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresBereklauw 5
Postcode4007 VM
Koopprijs€ 650.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud625 m3
Bouwjaar1997
Gebruiksoppervlakte woonfunctie162 m2
Perceel oppervlakte545 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van elektra

Buitengewoon wonen in een meesterwerk van architect Peter Agterberg.

Dit is ultiem woongenot in de stadswijk Passewaay.

Het lijnenspel, ligging op het zuiden, binnen- en buitengevoel en perfecte verhouding van kavel en woonhuis maakt deze moderne villa een klasse apart. Mooi, evenwichtig en praktisch!

De ruimtelijkheid van dit huis kan je tot in de kleinste vertrekken ervaren.

Dit spectaculaire huis biedt alle privacy die u zich kunt wensen. Mooie strakke lijnen en een fenomenale lichtinval. Door de vide wordt binnen buiten en buiten binnen. Zo kunt u nog meer genieten van deze heerlijke locatie. Op de ruime terrassen groeien platanen. Dit huis biedt ultiem woongenot.

INDELING
Via de entree en verzorgde hal met garderobe, bereikt u de tuingerichte living. De living is royaal en heeft een optimale lichtinval en een vloer van Portugees leisteen met vloerverwarming. Door de gehele villa heen treft u ruimtes met goede afmetingen en diverse gebruiks- en indelingsmogelijkheden. De superstrakke keuken van roestvast staal staat in het hart van de villa zodat alle leefvertrekken samen komen. De woning is voorzien van vloer- en muurverwarming, deze combinatie maakt de woning comfortabel warm.

Middels een verzinkt stalen trap bereikt u de verdieping. Op de verdieping treft u drie slaapkamers. De royale ouderslaapkamer is verbonden met een loopbrug naar de loggia. Twee slaapkamers en strakke badkamer voorzien van alle gemakken completeren het geheel. Tevens is er een royale wasruimte aanwezig, hier treft u de aansluitingen voor het witgoed alsmede de opstelling van de CV-installatie. De vloeren op slaapkamerniveau zijn voorzien van linoleum.

De villa is gelegen op een zeer rustige locatie aan een doodlopende straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Op letterlijk een steenworp afstand is het winkelcentrum. Voorzieningen zoals het Station, scholen, apotheek en huisarts zijn in de directe nabijheid. Verder in de directe nabijheid van de natuur, uiterwaarden en veel groen maar ook op fietsafstand van theater en leuke restaurantjes. Kortom een ideale locatie!

– Moderne villa;
– Totaal in balans;
– Vloer- en wandverwarming;
– Binnen buiten gevoel;
– Fantastische vide met loopbrug;
– Extra kantoor of speelruimte;
– Inpandige garage;
– Compact en comfortabel;
– Tuin op het zuiden;
– Loopafstand van winkelcentrum;
– Binnen vijf minuten op het NS-Station.

Om vrijblijvend een indruk van deze schitterende villa te verkrijgen, gaan wij deze woning graag met u bezichtigen!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.