Terug naar volledige woningaanbod

Tiel – Akelei 7

Nieuw Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Design villa! Op een van de mooiste plekjes van de stadswijk Passewaaij staat deze bijzondere, halfvrijstaande ecologische villa met berging, grote kelder en eigen tuin op het zuidwesten! In het kader van Duurzaam Bouwen heeft het bekende architectenbureau Agterberg vier halfronde Eco woningen (elk bestaand uit twee woningen) ontworpen. In vormgeving zijn de woningen absolute […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsTiel
AdresAkelei 7
Postcode4007 TC
Koopprijs€ 365.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte140 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsTiel
AdresAkelei 7
Postcode4007 TC
Koopprijs€ 365.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud435 m3
Bouwjaar2000
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte140 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseA
Tuintypenachtertuin

Design villa!

Op een van de mooiste plekjes van de stadswijk Passewaaij staat deze bijzondere, halfvrijstaande ecologische villa met berging, grote kelder en eigen tuin op het zuidwesten!

In het kader van Duurzaam Bouwen heeft het bekende architectenbureau Agterberg vier halfronde Eco woningen (elk bestaand uit twee woningen) ontworpen. In vormgeving zijn de woningen absolute blikvangers. De vorm is een logisch gevolg van het principe om zoveel mogelijk geveloppervlak op het zuiden te richten m.b.t. de zon en zo weinig mogelijk geveloppervlakte op het noorden. De noordzijde is daarbij zoveel mogelijk gesloten en goed geïsoleerd. De ramen zijn van hoogrendementsglas (tweemaal hogere isolatiewaarde dan gewoon dubbel glas). Verwarmd wordt het pand via een HR-ketel in combinatie met gebalanceerde ventilatie. De warmte uit dit systeem wordt aangeboden via een laag-temperatuursysteem aan warmtewanden en vloerverwarming. Het dak is bedekt met ecobegroeiing.

Het pand met tuin staat op eigen grond. De gezamenlijke tuin is gemeenschappelijk eigendom van de acht families. Bij de woning behoren twee parkeerplaatsen op eigen grond.

Van het plan is dit pand misschien wel het meest voordelig gesitueerd. Grenzend aan een sloot, waardoor er optimale privacy is en met de tuin op het zuidwesten!

Inpandig beschikt het pand over een schitterende living met serre en open keuken. Bij de bouw is gekozen voor een grote KELDER en op de verdieping is, van twee voormalige slaapkamers, de masterbedroom gerealiseerd. De verdieping telt nog een kinderkamer en een logeer c.q. werkkamer (entresol in serre). De badkamer en was-/stookkamer zijn voorzien van extra lichtkoepels. Zodat ook deze ruimtes heerlijk licht en voldoende geventileerd kunnen worden.

– Wand- en vloerverwarming als hoofdverwarming;
– Fantastische serre voorzien van elektrische bedienbare screens (2020);
– Buitenschilderwerk uit 2020 (erkent schilder);
– Kelder;
– Gas open haard;
– Grote living;
– Inpandige berging;
– Zuidwesten;
– Veel privacy;
– Eigen parkeerplaatsen;
– Veel licht;
– Twee extra dakkoepels;
– Optimaal geïsoleerd.

Puur genieten!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.