Terug naar volledige woningaanbod

Rijswijk (gld) – Rijnbandijk 62-64

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 630.000,- k.k.

Rijksmonument met uniek uitzicht over de uiterwaarden en Wijk bij Duurstede. Deze vrijstaande, karakteristieke boerderij is werkelijk een lust voor het oog en heeft een tuin die u immens veel vrijheid en rust geeft. Dit is een heerlijke plek waar u ieder seizoen de natuur intens beleefd. Een absoluut bijkomend pluspunt is de het grote […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRijswijk (gld)
AdresRijnbandijk 62-64
Postcode4023 AK
Koopprijs€ 630.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie231 m2
Perceel oppervlakte790 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRijswijk (gld)
AdresRijnbandijk 62-64
Postcode4023 AK
Koopprijs€ 630.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud938 m3
Bouwjaar1810
Gebruiksoppervlakte woonfunctie231 m2
Perceel oppervlakte790 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra, met vliering

Rijksmonument met uniek uitzicht over de uiterwaarden en Wijk bij Duurstede.

Deze vrijstaande, karakteristieke boerderij is werkelijk een lust voor het oog en heeft een tuin die u immens veel vrijheid en rust geeft. Dit is een heerlijke plek waar u ieder seizoen de natuur intens beleefd.

Een absoluut bijkomend pluspunt is de het grote bijgebouw met bovenlicht. Deze geïsoleerde ruimte is perfect te gebruiken als atelier of kantoor aan huis (nu in gebruik als houtwerkplaats).

De boerderij is met liefde en plezier bewoond, de eigenaren nemen met pijn in hun hart afscheid maar kijken terug op een ongelooflijke fijne woonervaring.

Bij binnenkomst merkt u dat hier mensen gewoond hebben met achtergrond in de kunst. De vloeren en trappenhuis zijn modern uitgevoerd en geven het geheel een spannend en eigentijds karakter.

De oorspronkelijke deel is omgebouwd tot een prachtige living met een stalen erker en betonnen vloer met vloerverwarming. Een grote leefruimte met een uitzicht waar u elke dag weer heel blij van wordt. In het voorhuis is de oorspronkelijke woonkamer met een inpandige bergruimte. De woonkeuken heeft veel lichtinval en is eveneens een heerlijke leefruimte. Het portaal met bijkeuken geeft toegang naar het grote bijgebouw.

De verdieping heeft een speelse indeling en heeft in totaal drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer.

Mooi detail is dat de boerderij oorspronkelijk een woonblok was met daarin drie huizen.

De historie van deze boerderij uit begin 19e eeuw met zesruitsschuiframen en wolfdak dwars op het woonhuis aan de achterzijde ademt het nog steeds uit.

Wij vinden de lokatie een van de meest bijzondere en mogelijk het mooiste gedeelte van de Betuwe.

De stilte, karakter en het uitzicht komen we zelden tegen…

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.