Terug naar volledige woningaanbod

Rijswijk (gld) – De Heuvel 16

Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Als u kiest voor kwaliteit, optimaal wooncomfort en een ongekende privacy dan is dit uw droomhuis! Op een perceel 5.795 m² ligt deze veelzijdige villa met aangebouwde tweede woning en nieuw gebouwde bijgebouwen. Op dit moment is de garage ingericht als een atelier. De energievoorzoieningen voor ovens zijn aanwezig en ook warm- en koud water […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsRijswijk (gld)
AdresDe Heuvel 16
Postcode4023 AB
Koopprijs€ 950.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie229 m2
Perceel oppervlakte5.795 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRijswijk (gld)
AdresDe Heuvel 16
Postcode4023 AB
Koopprijs€ 950.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud891 m3
Bouwjaar1978
Gebruiksoppervlakte woonfunctie229 m2
Perceel oppervlakte5.795 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseA
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering

Als u kiest voor kwaliteit, optimaal wooncomfort en een ongekende privacy dan is dit uw droomhuis!

Op een perceel 5.795 m² ligt deze veelzijdige villa met aangebouwde tweede woning en nieuw gebouwde bijgebouwen. Op dit moment is de garage ingericht als een atelier. De energievoorzoieningen voor ovens zijn aanwezig en ook warm- en koud water en daarnaast is het volledig geisoleerd en van verwarming voorzien.

Klaar voor de toekomst, totaal gemoderniseerd en een geweldige lichtinval. Een huis waar kosten nog moeite zijn bespaard en dat is omgetoverd tot een hedendaags, energiezuinig huis met een waanzinnige woonbeleving.

Alles is tot in de puntjes afgewerkt en gericht op het binnen-buiten gevoel. De huidige bewoners hebben het allemaal gedaan en zijn trots op het resultaat. En terecht! Wij hebben onze ogen uitgekeken en als u met een inwonende ouder(s), een praktijk aan huis of gewoon veel ruimte zoekt dan is dit het juiste huis.

De villa wordt omgeven door een geweldige onder architectuur aanlegde tuin, ligt heerlijk vrij, maar zéker niet eenzaam en biedt prachtige vergezichten over de weilanden.

De fraai aangelegde tuin is intiem aangelegd en zorgt voor 100% privacy en ook het (verwarmd) zwembad ligt in volledige vrijheid en pal op het zuiden!

U treft op de begane grond een prachtige hal met vide, toiletruimte, badkamer en slaapkamer aan de voorzijde, strakke living met gashaard, open luxe inbouwkeuken, achterentree met bijkeuken en badkamer, tweede woonkamer met grote open woonkeuken, eigen entree en slaapkamer.

Op de verdieping zijn twee prachtige slaapkamers gesitueerd, waarvan een met eigen badkamer en een superlicht kantoor aan de achterzijde.

Een exclusief huis. Opvallend door de hoeveelheid fraaie details en de perfectie van onderhoud van zowel het huis als de tuin.

Met een woonoppervlakte van nagenoeg 229 m², een ongelooflijke eigen parktuin volop in zon met daarin vijf in uitstekende staat verkerende (bij)gebouwen.

Ieder seizoen zorgt deze unieke plek voor een prachtig tafereel, valt er voor bewoners van dit energieneutrale huis naar ons idee niets meer te wensen.

– 42 zonnepanelen;
– Volledige vrijheid;
– Lichtstraten;
– Vloerverwarming;
– Gashaard;
– Drie badkamers;
– Twee (woon)keukens;
– Terrasoverkapping met schuifpuien;
– Openslaande deuren;
– Gelijkvloers wonen;
– Verwarmd zwembad;
– Nieuwe garage;
– Nieuw bijgebouw;
– Twee opritten;
– Optimaal geïsoleerd;
– Schuur van 29 m²;
– Garage van 37 m² met kantoor op zolder;
– Kas van 14 m²;
– Landbouwschuur van 43 m²;
– Tuinhuis van 10 m².

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.