Terug naar volledige woningaanbod

Rijswijk (gld) – De Heuvel 14

Onder bod Vraagprijs € 445.000,- k.k.

Vrijheid, vrijheid, vrijheid; zo laat de locatie van dit uitgebouwde vrijstaande huis zich het beste omschrijven. Trots zijn wij, om als Betuwse makelaars met liefde voor de speciale huizen, nieuwe mensen te mogen zoeken voor dit goed onderhouden fraaie pand met een perfecte garage! De woning straalt iets bijzonders uit. Wanneer u voor het huis […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRijswijk (gld)
AdresDe Heuvel 14
Postcode4023 AB
Koopprijs€ 445.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte930 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRijswijk (gld)
AdresDe Heuvel 14
Postcode4023 AB
Koopprijs€ 445.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud500 m3
Bouwjaar1979
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte930 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseB
Tuintypentuin rondom

Vrijheid, vrijheid, vrijheid; zo laat de locatie van dit uitgebouwde vrijstaande huis zich het beste omschrijven.

Trots zijn wij, om als Betuwse makelaars met liefde voor de speciale huizen, nieuwe mensen te mogen zoeken voor dit goed onderhouden fraaie pand met een perfecte garage!

De woning straalt iets bijzonders uit. Wanneer u voor het huis staat, zult u nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt en mogelijk is achter de bijzondere voorgevel. Alleen al het uitzicht zorgde er bij ons voor dat we de woning en de mensen die er wonen graag wilden ontmoeten.

Het gezin heeft hier jarenlang genoten van het huis, maar met name ook van het fenomenale uitzicht en de geweldige garage. De garage is binnendoor te bereiken.

De woning:

Wanneer u de ruime hal bent binnengekomen is daar als eerste een L-vormige woonkamer. De oorspronkelijke slaapkamer is bij deze kamer betrokken. De badkamer is keurig en compleet. Maar het is iedere dag weer fijn thuiskomen in de woonkeuken. Wat een heerlijke ruimte is dit! Mede door de vide, de vele raampartijen, de afmetingen en de luxe van de inbouwkeuken. Maar wat de bewoners altijd nog het meest gewaardeerd hebben is het uitzicht. Dit is werkelijk uniek. U kijkt over de weilanden helemaal op de dijk.

Praktisch is de grote bijkeuken. En natuurlijk: de binnendoorgang naar de garage van maar liefst 6,3 x 10 meter voorzien van een zolder, verwarming en elektrische garagedeur!

Buitenom is het alom vrijheid! Een heerlijke tuin van een perfecte maat: 930 m2. Een tuin om in te genieten. Volledige privacy en op het zuiden.

Op de uitgebouwde verdieping bevinden zich drie flinke slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer wel heel ruim is.

Graag maken wij met u een afspraak om al dit moois een keer aan u te laten zien.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.