Terug naar volledige woningaanbod

Rhenen – Bruine Engseweg 15

Vraagprijs € 219.000,- k.k.

OPEN HUIS ZATERDAG 05 OKTOBER VAN 12.00 TOT 15.00 UUR Geluk zit hem in het creëren. Op een heel mooi plekje, dichtbij alle voorzieningen staat deze twee-onder-1-kapwoning met eenvoudige garage en ruime berging in de achtertuin. De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. De winkels, het gezondheidscentrum en de basisscholen liggen op […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRhenen
AdresBruine Engseweg 15
Postcode3911 CJ
Koopprijs€ 219.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie84 m2
Perceel oppervlakte277 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRhenen
AdresBruine Engseweg 15
Postcode3911 CJ
Koopprijs€ 219.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud381 m3
Bouwjaar1932
Gebruiksoppervlakte woonfunctie84 m2
Perceel oppervlakte277 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin
Voorzieningenvoorzien van elektra

OPEN HUIS ZATERDAG 05 OKTOBER VAN 12.00 TOT 15.00 UUR

Geluk zit hem in het creëren.

Op een heel mooi plekje, dichtbij alle voorzieningen staat deze twee-onder-1-kapwoning met eenvoudige garage en ruime berging in de achtertuin.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk. De winkels, het gezondheidscentrum en de basisscholen liggen op loopafstand van de woning. Op de fiets bent u binnen 5 minuten bij het NS-station.

De woning dient gemoderniseerd te worden en is daarom een ideale woning voor iemand met twee rechter handen.

Indeling:
Hal, meterkast, toilet met fonteintje en een kelder. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een moederhaard. De gesloten keuken geeft tevens toegang tot de tuin, middels een serre.

Eerste verdieping:
Aan de overloop op de verdieping grenzen drie slaapkamers, een badkamer en een vaste bergkast. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.

Tweede verdieping:
Middels een vlizo trap bereikt u de vliering welke zorgt voor extra bergruimte. Hier kan ook de mogelijke cv-ketel gehangen worden.

Tuin:
De royale tuin is deels voorzien van beplanting. Naast de woning ligt de oprit naar de garage en naar de toegangspoort. Via deze poort bereikt u de achtertuin, welke deels is voorzien van een terras. Via een trap heeft u toegang tot de hoger gelegen tuin, welke op het noorden ligt. De achtertuin beschikt daarnaast over een riante tegen de achtergrens gelegen stenen berging. Dus volop mogelijkheden om zowel een zonnige als schaduwtuin aan te leggen.

Bijzonderheden:
– Gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat;
– Garage;
– Riante stenen berging in de achtertuin;
– Ideale woning voor iemand met ‘twee rechter handen’;
– Huur boiler € 11,95 per maand.

Maakt u uw eigen thuis? De lokatie leent zich ervoor!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.