Terug naar volledige woningaanbod

Ravenswaaij – Zandekkers

Vraagprijs € 475.000,- v.o.n.

Bouwnummer 3 Koopsom: € 475.000,- v.o.n. Royale uitgebouwde vrijstaande woning met riante (1,50 meter verlengde) garage. In een rustige leefomgeving, omringd door prachtige natuur in de vorm van rivier de Lek, het Betuwse landschap en de vele authentieke boomgaarden, treft je project De nieuwe Zandekkers aan. Het project is gelegen in het fraaie dorp Ravenswaaij […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRavenswaaij
AdresZandekkers
Postcode4119 LL
Koopprijs€ 475.000,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie176 m2
Perceel oppervlakte447 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRavenswaaij
AdresZandekkers
Postcode4119 LL
Koopprijs€ 475.000,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Inhoud670 m3
Bouwjaar2020
Gebruiksoppervlakte woonfunctie176 m2
Perceel oppervlakte447 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseA
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin
Voorzieningenvoorzien van elektra

Bouwnummer 3
Koopsom: € 475.000,- v.o.n.

Royale uitgebouwde vrijstaande woning met riante (1,50 meter verlengde) garage.

In een rustige leefomgeving, omringd door prachtige natuur in de vorm van rivier de Lek, het Betuwse landschap en de vele authentieke boomgaarden, treft je project De nieuwe Zandekkers aan. Het project is gelegen in het fraaie dorp Ravenswaaij en grenst aan het buitengebied. Op korte afstand bevinden zich middelgrote steden Culemborg en Tiel en de mooie, historische plaatsen Wijk bij Duurstede en Beusichem.

Ravenswaaij is een kleine kern met een aangenaam leefklimaat in de gemeente Buren. Een landelijke uitstraling en veel dorpse gezelligheid. Heel overzichtelijk, met een hecht gemeenschapsgevoel, een rijk verenigingsleven en op steenworp afstand van diverse steden. De nieuwe Zandekkers biedt royaal, rustig en landelijk wonen.

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase, zijn we gestart met de verkoop van de tweede en tevens laatste fase van project De nieuwe Zandekkers te Ravenswaaij. Fase 2 van dit fraaie project omvat in totaal 4 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen, 3 tussenwoningen en 8 appartementen. Alle woningen in fase 2 worden gasloos en met hoogwaardige materialen gebouwd.

Bouwnummer 3
Deze vrijstaande woning is schitterend gelegen en heeft een vrij uitzicht over de weilanden. Met recht kunnen we hier spreken van rustig en landelijk wonen! Op de begane grond is de woning standaard 2,40 meter uitgebouwd, wat resulteert in een ruime woonkamer en een riante woonkeuken. Daarnaast is de garage standaard met 1,50 meter verlengd.
Vanzelfsprekend kan de woning aan jouw woonwens worden aangepast. Hiervoor zijn diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden uitgewerkt. Wonen zoals je het wilt!

Kenmerken
Standaard 2,40 meter uitgebouwd op de begane grond
Standaard verlengde garage (circa 7,50 meter diep)
Perceeloppervlakte circa 445 m²
woonoppervlakte circa 176 m²
Wooninhoud circa 670 m3
Tuinligging westen georiënteerd
Vrij uitzicht over de weilanden

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.