Terug naar volledige woningaanbod

Ravenswaaij – Donkerstraat 15D

Onder bod Vraagprijs € 303.000,- k.k.

Muys van Muyswinckel 2.0 Op een bijzondere buitenplaats zoeken twee families gezinnen die de rust, ruimte, vergezichten en de historie van deze plek waarderen. Mensen die zich met zorg voor de toekomst naar een unieke kans zoeken. Zo’n kans als dit komt maar zelden voorbij. Het beste wat de Betuwe te bieden heeft komt bij […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRavenswaaij
AdresDonkerstraat 15D
Postcode4119 LX
Koopprijs€ 303.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte2.500 m2
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRavenswaaij
AdresDonkerstraat 15D
Postcode4119 LX
Koopprijs€ 303.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud750 m3
Bouwjaar2020
Gebruiksoppervlakte woonfunctie140 m2
Perceel oppervlakte2.500 m2
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen1
Tuintypentuin rondom

Muys van Muyswinckel 2.0

Op een bijzondere buitenplaats zoeken twee families gezinnen die de rust, ruimte, vergezichten en de historie van deze plek waarderen. Mensen die zich met zorg voor de toekomst naar een unieke kans zoeken.

Zo’n kans als dit komt maar zelden voorbij. Het beste wat de Betuwe te bieden heeft komt bij deze kavel samen.

Op een perceel van maar liefst ca. 2.500 m2 welke perfect op de zon is gesitueerd, namelijk zuid-west en met grandioze vergezichten is deze kavel een heerlijke woonplek.

U mag hier een huis bouwen in de stijl van een hooiberg. De maatvoering is als volgt:

maximum bouwhoogte: 9 m
maximum goothoogte: 6 m
maximum volume: 750 m3

De notenlaan naar de buitenplaats en het gezamenlijk erf zal in een vereniging van eigenaren worden ondergebracht. Deze prachtige laan geeft het geheel een fantastische aanblik. Aan het eind van de laan zal waarschijnlijk een parkeergelegenheid worden gerealiseerd, het streven is namelijk dat de binnenplaats autovrij blijft.

Ravenswaaij is een pittoresk plaatsje met veel historische gebouwen en ligt in de landelijke omgeving van de gemeente Buren. De omgeving biedt veel ruimte en rust in het rivierengebied ten zuiden van de Lek, in de nabijheid van de N320, de A2, de A15 en station Culemborg.

Wilt u deze kavel komen bewonderen en de families ontmoeten? Wees dan van harte welkom op 5 oktober tussen 13:00 en 16:00.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.