Terug naar volledige woningaanbod

Ravenswaaij – Donkerstraat 15C

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 333.000,- k.k.

De ultieme woondroom! Met trots presenteren wij Muyswinckel 2.0. Twee families hebben de monumentale hofstede de Muyswinckel gekocht om samen met anderen op deze bijzondere buitenplaats een woonparadijs te creëren. De boerderij, het monument, zal geheel worden verbouwd tot twee woningen en op de omliggende gronden liggen twee bouwkavels en staat deze schitterende potstal van […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRavenswaaij
AdresDonkerstraat 15C
Postcode4119 LX
Koopprijs€ 333.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie280 m2
Perceel oppervlakte1.750 m2
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen1

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRavenswaaij
AdresDonkerstraat 15C
Postcode4119 LX
Koopprijs€ 333.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud1.600 m3
Bouwjaar1820
Gebruiksoppervlakte woonfunctie280 m2
Perceel oppervlakte1.750 m2
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers0
Aantal verdiepingen1
Tuintypentuin rondom

De ultieme woondroom!

Met trots presenteren wij Muyswinckel 2.0. Twee families hebben de monumentale hofstede de Muyswinckel gekocht om samen met anderen op deze bijzondere buitenplaats een woonparadijs te creëren.

De boerderij, het monument, zal geheel worden verbouwd tot twee woningen en op de omliggende gronden liggen twee bouwkavels en staat deze schitterende potstal van 1.600 m3.

Deze potstal mag geheel worden omgetoverd tot een strakke woning. Een object met ongelooflijk veel mogelijkheden op een eigen kavel van maar liefst ca. 1.750 m2 pal op het zuiden georiënteerd.

De mogelijkheid om in bijna 600 jaar geschiedenis te wonen, vol met authentieke details en volledige privacy aan de achterzijde is al heel bijzonder maar de vergezichten zijn pas echt uniek.

De notenlaan naar de buitenplaats en het gezamenlijk erf zal in een vereniging van eigenaren worden ondergebracht. Deze prachtige laan geeft het geheel een fantastische aanblik. Aan het eind van de laan zal mogelijk een parkeergelegenheid worden gerealiseerd, het streven is namelijk dat de binnenplaats autovrij blijft.

Ravenswaaij is een pittoresk plaatsje met veel historische gebouwen en ligt in de landelijke omgeving van de gemeente Buren. De omgeving biedt veel ruimte en rust in het rivierengebied ten zuiden van de Lek, in de nabijheid van de N320, de A2, de A15 en station Culemborg.

Wilt u deze potstal komen bewonderen en de families ontmoeten? Wees dan van harte welkom op 5 oktober tussen 13:00 en 16:00.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.