Terug naar volledige woningaanbod

Ravenswaaij – Donkerstraat 15

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 625.000,- k.k.

De historische Hofstede “DE MUYSWINCKEL” staat te koop. Op een van de mooiste locaties van de Betuwe staat deze prachtige Hofstede op 15.050 m² met potstal, schuren en weiland. De hofstede bestaat uit een bedrijfswoning, monumentale boerderij met potstal, melkveestal, mestsilo, kapschuur, tuin, erf ondergrond en ruime oprijlaan. De Hofstede uit circa 1650 staat op […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsRavenswaaij
AdresDonkerstraat 15
Postcode4119 LX
Koopprijs€ 625.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie305 m2
Perceel oppervlakte15.000 m2
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsRavenswaaij
AdresDonkerstraat 15
Postcode4119 LX
Koopprijs€ 625.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud1.420 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie305 m2
Perceel oppervlakte15.000 m2
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers6
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom

De historische Hofstede “DE MUYSWINCKEL” staat te koop.

Op een van de mooiste locaties van de Betuwe staat deze prachtige Hofstede op 15.050 m² met potstal, schuren en weiland.

De hofstede bestaat uit een bedrijfswoning, monumentale boerderij met potstal, melkveestal, mestsilo, kapschuur, tuin, erf ondergrond en ruime oprijlaan. De Hofstede uit circa 1650 staat op een donk (terp uit circa 1455) en heeft werkelijk een magnifiek uitzicht.

De oorspronkelijke gemeentelijke monumentale boerderij wordt al jaren niet meer bewoond. De bedrijfswoning is thans het hoofdverblijf en beschikt eveneens over een grote deel.

* 15.000 m²;
* Oprijlaan met schitterende notenbomen;
* Schitterende locatie;
* Woonoppervlakte: 305 m²;
* Overige inpandige ruimte: 100 m²;
* Gebouwgebonden buitenruimte (schuren): 1.075 m²;
* Inhoud 1.420 m³;
* Gemeentelijk monument;
* Herontwikkeling mogelijk;
* Woonbestemming.

Het geheel kan eventueel worden herontwikkeld naar een buitenplaats met vier woonkavels. Voor meer informatie kunt u ons hierover bellen.

Ravenswaaij is een pittoresk plaatsje met veel historische gebouwen en ligt in de landelijke omgeving van de gemeente Buren. De omgeving biedt veel ruimte en rust in het rivierengebied ten zuiden van de Lek, in de nabijheid van de N320, de A2, de A15 en station Culemborg.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.