Terug naar volledige woningaanbod

Ommeren – Dokter Guepinlaan 18

Onder bod Vraagprijs € 745.000,- k.k.

Stijl, smaak en karakter komen samen in deze schitterende geheel gerenoveerde (2006) LOFTBOERDERIJ. Dit bijzondere huis staat op de ideale woonplek; waar rust, ruimte en vrijheid elke dag tot een unieke woonbeleving zorgen. De huidige bewoners hebben het geheel tot een paleisje verbouwd. Waar zij ook hun energie in hebben gestoken is het in 2006 […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsOmmeren
AdresDokter Guepinlaan 18
Postcode4032 NJ
Koopprijs€ 745.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie209 m2
Perceel oppervlakte3.290 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsOmmeren
AdresDokter Guepinlaan 18
Postcode4032 NJ
Koopprijs€ 745.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud943 m3
Bouwjaar1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie209 m2
Perceel oppervlakte3.290 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen4
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van elektra, met vliering

Stijl, smaak en karakter komen samen in deze schitterende geheel gerenoveerde (2006) LOFTBOERDERIJ.

Dit bijzondere huis staat op de ideale woonplek; waar rust, ruimte en vrijheid elke dag tot een unieke woonbeleving zorgen.

De huidige bewoners hebben het geheel tot een paleisje verbouwd. Waar zij ook hun energie in hebben gestoken is het in 2006 geheel nieuw gebouwde bijgebouw. Dit bijgebouw is gedeeltelijk schuur/garage en de andere helft een complete woning. Een B&B, inwonende ouders, eigen verblijf voor kind(eren), gastenverblijf of kantoor, het is allemaal mogelijk!

Het eigen terrein van maar liefst 3.290 m2 grenst letterlijk aan de weilanden. In de tuin staan prachtige notenbomen wat het buiten zijn een extra dimensie geeft. De bewoners genieten op mooie dagen volop van de rust, het groen, de ruimte en de vrijheid achter het huis.

Wat de bewoners achterlaten is een uiterst verzorgd huis, waar louter de beste materialen zijn gebruikt. Volop geliefde elementen zijn bewaard gebleven en in ere hersteld, hetgeen mede voor een heerlijke sfeer zorgt. De eyecatcher is de vide in de living. Wat een heerlijke plek is dit!

Wat de woning zoal te bieden heeft:
Binnenkomen doet u via een ruime hal waar direct de strakke gietvloer in het oog springt. Verder is er een zeer ruime en luxe toiletruimte, garderobe en toegang tot de living. Via aparte deur vanuit de living vertrekt een brede trap naar de eerste verdieping.

De plattegrond is heel mooi open. De living gaat naadloos over in de woonkeuken en deze woonkeuken in de zeer ruime werkkamer of tweede woonkamer met open opkamer. Maar eerst terug naar de living. Hier wilt u direct plaatsnemen en gaan genieten van het prachtige uitzicht over de tuin, weilanden en dan ziet u ook nog de Utrechtse Heuvelrug!

Kan het nog mooier? Nou, wij vinden de woonkeuken er eigenlijk niet voor onder doen. Een strakke inbouwkeuken, super luxe en voorzien van Miele apparatuur. Deze woonkeuken grenst aan de zijtuin met nagenoeg direct eraan vast de sfeervolle veranda.

Werken aan huis doen de huidige eigenaren aan de voorzijde van de boerderij. Een heerlijk lichte ruimte met aangrenzend een leuke opkamer. Onder de opkamer is de originele kelder aanwezig. Deze wijnkelder grenst weer handig aan de keuken.

Op de verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer aan de achterzijde, naast de luxe en comfortabele badkamer. Deze badkamer is nog steeds van nu. Een vrijstaand bad, een heerlijke dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en een separaat toilet.

Aan de voorzijde zijn twee nagenoeg identieke slaapkamers. Fijne ruimtes, met mooie maten en van waaruit prettig contact is met de straat.

Alle ramen, deuren en kozijnen zijn passend bij de bouwperiode van het huis vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing. De installaties zijn up to date en werken naar behoren. Alle wanden, vloeren en plafonds zijn keurig afgewerkt, hetgeen ook geldt voor de houten elementen binnen en buiten het huis. De muren (gedeeltelijk), vloeren en het dak zijn allemaal geïsoleerd. Het bijgebouw is in steen opgetrokken en het gastenverblijf is geheel geïsoleerd. De boerderij is deels in 2016 en deels in 2019 aan de binnen- en buitenzijde geschilderd.

De boerderij ligt in de dorpskern, op ± 2 km van het winkelcentrum van Lienden met alle voorzieningen!

– 209 m2 volledig gerenoveerde woonoppervlakte;
– 102 m2 bijgebouw uit 2006;
– Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming (excl. opkamer);
– Openslaande deuren;
– Schitterende balken en gebinten;
– Veel ingebouwde kastruimte;
– Exclusieve woonkeuken;
– Grote werkkamer;
– Handige wijn- c.q. voorraadkelder;
– Drie slaapkamers;
– Prachtige badkamer;
– Groot gastenverblijf;
– Twee schuren;
– Volledige privacy biedende tuin;
– Zeer rustig gelegen in karakteristieke dorpskern;
– Vijf minuten van het winkelcentrum;
– Een bevoorrechte plek!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.