Terug naar volledige woningaanbod

Ochten – Waalbandijk 19

Onder bod Vraagprijs € 579.000,- k.k.

Wij vragen uw aandacht voor iets bijzonders. Op een ongelooflijk mooi plekje staat deze charmante Betuwse woonboerderij (182 m²) op 5.269 m². Wonen op deze plek, krijgt een andere betekenis, een gevoel waar geen woorden voor te vinden zijn. Misschien het vakantiegevoel, het gevoel van vrijheid, de rust of zoeken we het woord inspirerend. Weet […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsOchten
AdresWaalbandijk 19
Postcode4051 CJ
Koopprijs€ 579.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie182 m2
Perceel oppervlakte5.269 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsOchten
AdresWaalbandijk 19
Postcode4051 CJ
Koopprijs€ 579.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud774 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie182 m2
Perceel oppervlakte5.269 m2
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseF
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van elektra, met vliering

Wij vragen uw aandacht voor iets bijzonders.

Op een ongelooflijk mooi plekje staat deze charmante Betuwse woonboerderij (182 m²) op 5.269 m².

Wonen op deze plek, krijgt een andere betekenis, een gevoel waar geen woorden voor te vinden zijn. Misschien het vakantiegevoel, het gevoel van vrijheid, de rust of zoeken we het woord inspirerend. Weet u, u komt dit gevoel zelf maar eens ontdekken…

De entree, in de oorspronkelijke deel van dit dijkhuis, zorgt voor prettig thuiskomen. Deze fantastische leefruimte met vide heeft een bijzondere sfeer en staat in een gezellig contact met de keuken. De keuken is het hart van de boerderij en heeft een hele prettige lichtinval. De keuken biedt toegang tot de zijentree welke gediend heeft als entree voor het kantoor (de voormalige woonkamer). De huidige bewoners hadden namelijk kantoor aan huis. De voormalige woonkamer is zeer sfeervol en biedt toegang tot de opkamer (de kamer boven de kelder).

Vanuit de achterkamer is de praktische, ruime bijkeuken met het toilet en de grote badkamer te bereiken.

De verdieping telt tal van mogelijkheden. Nu is op de entresol een fijne, lichte werkplek. De verdieping telt verder drie slaapvertrekken en een tussenkamer waar een extra kamer of tweede badkamer tot de mogelijkheden behoren. U kunt deze mogelijkheden tijdens een bezichtiging zelf beoordelen.

Op het grote terrein van ruim een halve hectare staat, naast een tweetal bergingen, een ruime garage. Deze garage is mooi diep zodat het stallen van een auto en een dierenverblijf mogelijk is.

Dit is naar ons idee het beste wat de Betuwe u te bieden heeft.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.