Terug naar volledige woningaanbod

Meteren – Voorburcht 11

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Wat een prachtig en compleet huis! Een heerlijke en nieuwe plek voor uw gezin. Wonen aan een rustige straat, parkeren op eigen terrein en genieten van nagenoeg 165 m2 woonoppervlakte. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Zeker als u nagaat dat dit huis in 2018 is opgeleverd! Een vrijstaand gezinshuis met een […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMeteren
AdresVoorburcht 11
Postcode4194 AW
Koopprijs€ 495.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie175 m2
Perceel oppervlakte218 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMeteren
AdresVoorburcht 11
Postcode4194 AW
Koopprijs€ 495.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud600 m3
Bouwjaar2018
Gebruiksoppervlakte woonfunctie175 m2
Perceel oppervlakte218 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseA++
Tuintypenachtertuin

Wat een prachtig en compleet huis! Een heerlijke en nieuwe plek voor uw gezin.

Wonen aan een rustige straat, parkeren op eigen terrein en genieten van nagenoeg 165 m2 woonoppervlakte. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Zeker als u nagaat dat dit huis in 2018 is opgeleverd!

Een vrijstaand gezinshuis met een perfecte balans tussen comfort, ruimte en sfeer.

Als u de straat inkomt, voelt u het gelijk. Dit is een fijne plek. De voortuinen, leuke buren en de stijl van deze nieuw opgezette wijk “Plantage” maken dat u hier met plezier thuiskomt. Altijd plek voor de auto’s en de fietsen. Ze kunnen in de berging of de tuin worden gestald. De inpandige berging is binnendoor te bereiken. Binnen is het gevoel niet anders. In de ruime, uitgebouwde leefruimte is een lichtstraat toegepast. Dit zorgt voor een extra dimensie aan het wonen!

U komt binnen in een hal van een goed formaat. De woonkamer ligt aan de voorzijde en is heerlijk licht. Aan de achterzijde is de open luxe keuken gesitueerd. Een goede balans tussen praktisch en gezellig. Deze ruimte loopt naadloos over naar het overdekte terras. Dit laatste en de lichtstraat maken het geheel echt bijzonder aangenaam!

De eerste verdieping voelt ook goed. Drie mooie slaapkamers en een moderne badkamer met al het comfort. Een fijne verdieping voor de kinderen.

De masterbedroom voelt als een luxe hotelkamer: gesitueerd op de tweede verdieping met een vide en open badkamer.
’s ochtends en ’s avonds puur genieten! Op de tweede verdieping treft u tevens nog een slaapkamer, een wasruimte en een apart toilet aan.

De buurt en omgeving laat zich als volgt beschrijven: Tijdens de bouw is goed nagedacht over een divers aanbod van verschillende typen huizen. Ook aan het groen, speelgelegenheden en openbaar vervoer is aandacht besteed. Op loopafstand van de woning is een supermarkt en een school aanwezig en op korte afstand het centrum van Geldermalsen, welke beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport.
Meteren is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid en oost/west- verbindingen (A2 en A15) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 10 minuten fietsen van de woning.

Bijzonderheden:
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– Elke ruimte voelt prettig; vanaf de living tot in elke slaapkamer;
– De techniek voor het plaatsen van zonnepanelen is reeds aangebracht op het dak;
– Twee badkamers;
– Overdekt terras om tot in de late uurtjes buiten te zitten.
– Strak aangelegde tuin met achterom en extra berging;

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.