Terug naar volledige woningaanbod

Meteren – Dorpsstraat 51

Onder bod Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Wat een droom van een huis. Instapklaar om binnenkort grenzeloos van te gaan genieten. De Dorpsstraat is vanaf de A-2 binnen 5 minuten te bereiken. Voor sommigen de mooiste straat in het dorp. Op nummer 51 is de tandarts gevestigd, een begrip voor de bewoners in de wijde omgeving. Het multifunctionele bijgebouw van 15 x […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsMeteren
AdresDorpsstraat 51
Postcode4194 TC
Koopprijs€ 795.000,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie255 m2
Perceel oppervlakte1.467 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMeteren
AdresDorpsstraat 51
Postcode4194 TC
Koopprijs€ 795.000,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud850 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie255 m2
Perceel oppervlakte1.467 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseG
Tuintypentuin rondom

Wat een droom van een huis. Instapklaar om binnenkort grenzeloos van te gaan genieten.

De Dorpsstraat is vanaf de A-2 binnen 5 minuten te bereiken. Voor sommigen de mooiste straat in het dorp. Op nummer 51 is de tandarts gevestigd, een begrip voor de bewoners in de wijde omgeving.

Het multifunctionele bijgebouw van 15 x 24 meter biedt de kopers van dit bijzondere object ongekend veel mogelijkheden.

De afgelopen jaren is de karakteristieke boerderij gemoderniseerd en verbeterd. De renovaties zijn allemaal even smaakvol en met behoud voor de originele details uitgevoerd. Sfeervol wonen al dan niet gecombineerd met werken aan huis.

De huidige bewoners zijn toe aan de volgende stap. Zij laten hun boerderij en praktijkruimte echter met mixed feelings achter. Het geheel voldoet aan alle wensen, een fijn huis, perfecte praktijkruimte (die ook voor andere doeleinden zeer geschikt is!), zeer grote en geïsoleerde garage, veel privacy. Het zou zo maar kunnen zijn, dat ook u in deze woning uw ideale manier van wonen terugvindt.

De woonkamer maakte indruk op ons. Een lichte ruimte waar de familie gezellig bij elkaar kan zijn. Een ruimte met mooie afmetingen, balken plafonds, strakke wanden …. en een fijne open haard.

In de voormalige deel, grenzend aan de tuin, is een lichte open woonkeuken met een modern kookeiland gerealiseerd. De keuze voor kwaliteit, licht en ruimte is een goede keuze geweest. En uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien.

Aangrenzend aan de keuken is er een terras. De aanwezige openslaande deuren zorgen ’s zomers ervoor dat binnen en buiten gevoelsmatig één geheel worden.

De begane grond is ruim, speels en smaakvol verbouwd. Naast de genoemde ruimtes is er nog een werkkamer, kelder, opkamer, toilet, doucheruimte thans sauna, bijkeuken en een zijentree.

De geheel begane grond is voorzien van vloerverwarming met exclusieve natuurlijke ongepolijste grindvloer.

De royale statige overloop brengt u bij de indrukwekkende (ouder)slaapkamer met inkoopkast en luxe badkamer, uitgevoerd met dubbele douche, toilet en wastafelmeubel. De tweede slaapkamer is uiterst sfeervol.

Geheel verbouwd met een goede samenhang, kwaliteit, uitstekende afwerking en oog door detail. Een huis met ongekend veel mogelijkheden en voor diverse doeleinden geschikt. De huidige activiteit als tandartspraktijk wordt dan ook niet voortgezet.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.