Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Wulpstraat 15

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Het ideale gezinshuis! Een heerlijk huis om in te leven: veel ruimte, licht en rust. Deze lichte, halfvrijstaande woning met inpandige garage heeft een eigen achterom, een grote woonkamer en vier slaapkamers (voorheen vijf). Tevens is de basisschool op loopafstand! De entree op de begane grond wordt gevormd door een ruime gang met trapopgang, toilet […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresWulpstraat 15
Postcode4021 EV
Koopprijs€ 239.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie135 m2
Perceel oppervlakte289 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresWulpstraat 15
Postcode4021 EV
Koopprijs€ 239.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud490 m3
Bouwjaar1974
Gebruiksoppervlakte woonfunctie135 m2
Perceel oppervlakte289 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin, voortuin

Het ideale gezinshuis!

Een heerlijk huis om in te leven: veel ruimte, licht en rust.

Deze lichte, halfvrijstaande woning met inpandige garage heeft een eigen achterom, een grote woonkamer en vier slaapkamers (voorheen vijf). Tevens is de basisschool op loopafstand!

De entree op de begane grond wordt gevormd door een ruime gang met trapopgang, toilet en een binnendoorgang naar de garage. De woonkamer met aansluitend de keuken hebben beide grote raampartijen waardoor er een perfecte lichtinval is wat zorgt voor een mooie aansluiting op de achtertuin.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers, voorheen vier. De ouderslaapkamer met balkon is dan ook enorm.
Aan de achterzijde van de woning, in het midden van het huis, ligt de badkamer. Deze heeft een tweede toilet, een wastafel en ligbad.

Vanaf de overloop geeft een vaste trap toegang tot de tweede verdieping met de zolderberging en een vierde slaapkamer met extra dakkapel.

Extra informatie.
– De woning heeft een inhoud van 490 m3 en een woonoppervlakte van 135 m2. De perceeloppervlakte is 289 m2.
– De tuin aan zowel de achter- en voorzijde hebben allebei een zonneterras: in de lente en zomer staat het vol bloeiende struiken en bomen.
– De garage is voorzien van extra opslagruimte (erboven gelegen).
– Het huis is gedateerd.
– Op korte afstand is een moderne school met kinderopvang aanwezig. Diverse winkels zijn in het centrum van Maurik gelegen.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.