Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – van de Geerstraat 12

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 569.000,- k.k.

Over bijzonder wonen gesproken. Een perfecte balans tussen charme, grote leefruimtes en landelijk wonen. Deze mix vindt u hier en zet zich voort zodra u dit karakteristieke vrijstaande huis binnenstapt. De balken plafonds, de houtkachel, de twee woonkamers en fantastische veranda bieden een schitterend contrast met het weidse uitzicht. Het meest bijzondere detail van de […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
Adresvan de Geerstraat 12
Postcode4021 BX
Koopprijs€ 569.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie195 m2
Perceel oppervlakte1.205 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
Adresvan de Geerstraat 12
Postcode4021 BX
Koopprijs€ 569.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud650 m3
Bouwjaar1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie195 m2
Perceel oppervlakte1.205 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom

Over bijzonder wonen gesproken.

Een perfecte balans tussen charme, grote leefruimtes en landelijk wonen.

Deze mix vindt u hier en zet zich voort zodra u dit karakteristieke vrijstaande huis binnenstapt. De balken plafonds, de houtkachel, de twee woonkamers en fantastische veranda bieden een schitterend contrast met het weidse uitzicht. Het meest bijzondere detail van de woning: de woonkeuken als de perfecte plek om gasten te verwelkomen of samen na te praten over de dag.

De woning telt een woonoppervlakte van circa 195 m² die is verdeeld over twee uiterst sfeervolle woonlagen. De hoogte, breedte en diepte zullen u bevallen. Enkele jaren geleden werd het geheel gerenoveerd. Dit werd goed gedaan met hedendaagse woonwensen als uitgangspunt en met respect voor de originele details.

U komt de woning binnen via een sfeervolle hal. Vanuit de hal met toiletruimte komt u in de eerste sfeervolle woonkamer.

De woonkamer met houten vloer, houtkachel, balkenplafond en openslaande deuren is heerlijk licht en beslaat eigenlijk het gehele oorspronkelijke huis. Op mooie dagen komt het zonnetje een groot gedeelte van de dag heerlijk binnen, hetgeen de ruimte iets bijzonders geeft.

Aan de achterzijde: de fantastische woonkeuken met een spectaculair uitzicht. De drie ruimtes op de parterre gaan soepel in elkaar over. Zowel naar de voorwoonkamer als de achterwoonkamer.

De achterwoonkamer met prachtige oorspronkelijke balk staat door de openslaande deuren in goede verbinding met de enorme veranda.

De veranda is de plek zomers. U komt de hele zomer eigenlijk niet meer binnen…

De grote bijkeuken is enorm praktisch en beschikt over alle aansluitingen.

De verdieping kent veel mogelijkheden. Deze verdieping telt twee fijne slaapkamers en een grote, complete badkamer voorzien van een ligbad, een inloopdouche, twee wastafels en een tweede toilet. Op deze verdieping zijn mogelijkheden voor het creëren van meerdere slaapkamers.

Buitenom waren wij zelfs nog verrast. We kennen de omgeving heel goed, maar de vrijheid en het uitzicht is vanuit deze tuin toch echt spectaculair. Daarnaast vertelde de eigenaren ons dat zij elke keer weer genoot van de schitterende zonsondergangen.

Op het terrein, met 2 grote opritten!, staan nog bergingen, een goede garage en de geweldige tuin… Kom gewoon maar eens kijken (genieten)!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.