Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Sterappelhof 34

Onder bod Vraagprijs € 248.500,- k.k.

Jouw huis in twee woorden? Permanent genieten! Dit hofhuis met vrij gelegen tuin is gelegen aan een fraai hofje, waar de woningen speels in een halfronde cirkel naast elkaar zijn gesitueerd. De continuïteit van stijl door de hele woning, maakt dit huis zeer aantrekkelijk. Zoals de foto’s al laten zien, is alles met smaak en […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsMaurik
AdresSterappelhof 34
Postcode4021 VC
Koopprijs€ 248.500,- k.k.
StatusOnder bod
Gebruiksoppervlakte woonfunctie115 m2
Perceel oppervlakte195 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresSterappelhof 34
Postcode4021 VC
Koopprijs€ 248.500,- k.k.
StatusOnder bod
Inhoud380 m3
Bouwjaar1992
Gebruiksoppervlakte woonfunctie115 m2
Perceel oppervlakte195 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseC
Tuintypenachtertuin, voortuin

Jouw huis in twee woorden? Permanent genieten!

Dit hofhuis met vrij gelegen tuin is gelegen aan een fraai hofje, waar de woningen speels in een halfronde cirkel naast elkaar zijn gesitueerd.

De continuïteit van stijl door de hele woning, maakt dit huis zeer aantrekkelijk. Zoals de foto’s al laten zien, is alles met smaak en sfeer uitgevoerd.

Achter de woning ligt de privacy biedende tuin op het Zuid-Oosten, welke recent strak is aangelegd en voorzien is van een stoere veranda met een strakke berging. Als de zon even doorbreekt, dan heb je vakantie in eigen tuin!

Het dorpje Maurik beschikt naast basisscholen, peuterspeelzaal en kinderopvang eveneens over diverse sportclubs. De omgeving van Maurik biedt volop afwisseling met verschillende landschappen zoals bossen, weilanden, akkers en boomgaarden. Tevens vindt u er het prachtige rivierlandschap van de Nederrijn met aan de overzijde hiervan de Utrechtse heuvelrug met zijn uitgestrekte bossen.
Ook in de zomer is het goed vertoeven in Maurik, bijvoorbeeld in het ‘Recreatiepark Eiland van Maurik’. Dit recreatieoord is een oase voor water- en natuurliefhebbers, gelegen aan een grote recreatieplas van de Nederrijn, middenin een uitgestrekt natuurgebied. Door de aanwezigheid van jachthavens, natuurbad en viswater, kunt u hier naar hartelust zwemmen, surfen, vissen en natuurlijk varen!

Dit superleuke huis is als volgt ingedeeld:

Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje en toegang tot de inpandige berging (of bijkeuken). Royale en speelse living (over de volledige breedte van de woning) met fraaie laminaatvloer. De living is in zijn geheel op de fraaie achtertuin gericht en via een schuifpui is deze tuin bereikbaar. Halfopen keuken met een U-keukenopstelling uitgevoerd in landelijke stijl. Deze keuken is functioneel, maar gedateerd.

Eerste verdieping: de overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, waarvan één met Frans balkon. De hele verdieping is voorzien van laminaatvloer. De comfortabele, eveneens sfeervolle badkamer is uitgevoerd met een ligbad, wastafelmeubel, 2e toilet en Velux-raam, ook hier geldt dat deze nog origineel is.

Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: overloop met 3e slaapkamer en werkkamer.

* Zeer speels en praktisch;
* Geheel geïsoleerd;
* Parkeren op eigen terrein;
* Veel privacy;
* Tuin op het Zuid-Oosten!

Huis voor de levensgenieter!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.