Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Raadhuisstraat 16a

Vraagprijs € 565.000,- k.k.

Met trots presenteren wij deze prachtige vrijstaande villa met garage op 971 m2 grond. Deze woning is onder architectuur gebouwd in de stijl van de Bossche School. Deze inspirerende villa geeft wonen een nieuwe betekenis. Wij zijn onder de indruk van de architectuur; waar de ruimtewerking en evenwichtige maatverhoudingen een belangrijke rol spelen. Het huis […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresRaadhuisstraat 16a
Postcode4021 EH
Koopprijs€ 565.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie176 m2
Perceel oppervlakte971 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresRaadhuisstraat 16a
Postcode4021 EH
Koopprijs€ 565.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud702 m3
Bouwjaar1995
Gebruiksoppervlakte woonfunctie176 m2
Perceel oppervlakte971 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseC
Tuintypentuin rondom

Met trots presenteren wij deze prachtige vrijstaande villa met garage op 971 m2 grond. Deze woning is onder architectuur gebouwd in de stijl van de Bossche School.

Deze inspirerende villa geeft wonen een nieuwe betekenis. Wij zijn onder de indruk van de architectuur; waar de ruimtewerking en evenwichtige maatverhoudingen een belangrijke rol spelen. Het huis geeft rust. Een gevoel van vrijheid in beslotenheid. Een voorrecht om in te mogen wonen!

Dit prachtige huis staat in het gezellige dorpscentrum aan een zeer rustig straatje (zijstraat van de Raadhuisstraat) in volledige vrijheid en met alle basisvoorzieningen op loopafstand.

Indeling:
De rustgevende living vormt samen met de slaapverdieping de hoogbouw. In een halve schil, in laagbouw daaromheen, grenzen de overige ruimtes.

In laagbouw: ruime hal met garderobe, meterkast, CV-ruimte en aparte wasruimte (met wasbak), woonkeuken, toilet, badkamer en een extra kamer.

Bijzondere trapopgang met bordes naar de slaapverdieping (prachtig uitzicht!).

De living van 47 m2 (hoogte 3.30 meter) met speciaal houten cassetteplafond, muren voorzien van spachtelputz en wandarmaturen, heeft aan twee zijden dubbele openslaande terrasdeuren. Een verbindingsdeur leidt naar (in de ombouw) de extra slaapkamer/studeerkamer/atelier (20 m2), met eveneens openslaande deuren en lichtkoepel (met bijzonder mooie lichtinval!).

In ombouw, aan living grenzende royale woonkeuken (25 m2) met L-vormige inbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en heteluchtoven. Vanuit de keuken is er een aparte deur (achterdeur) naar het terras op het zuiden, alsmede openslaande deuren. Aan de gang in de ombouw grenzen tevens de extra kamer, een royale archiefkast, afzonderlijk toilet met fonteintje en badkamer met douche en wastafel.

Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en tweede badkamer voorzien van douche, vrijhangend 2e toilet en wastafel.

Zolder:
Vlizotrap naar royale zolder met ca. 3 meter nokhoogte. Desgewenst tot “torenkamer” ten behoeve van slapen in te richten.

Diversen:
De villa werd in 1995 gebouwd onder architectuur in de stijl van de Bossche School waarbij natuurlijke materialen en robuuste vormgeving rust uitstralen.

Gehele parterre is voorzien van een antraciet natuursteen vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming!).

Bijzonderheden:
– Viertal openslaande deuren;
– Living van 47 m2 met hoogte van 3,30 m;
– Twee badkamers;
– Fantastische woonkeuken;
– Gelijkvloers wonen (mogelijk);
– Vloerverwarming;
– Vier slaapkamers;
– Prachtige akoestiek!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.