Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Prinses Marijkelaan 5

Vraagprijs € 419.000,- k.k.

Een vrijstaand familiehuis met volop mogelijkheden binnen en buiten, op een prachtig plekje. Werkruimte van circa 45 m² met separaat kantoor van circa 14 m²; ideaal om wonen en werken te combineren. De woning staat goed op een ruim bemeten perceel (620 m²). Met tuin rondom, een vrij gelegen terras aan de achterzijde op het […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresPrinses Marijkelaan 5
Postcode4021 EA
Koopprijs€ 419.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie134 m2
Perceel oppervlakte620 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresPrinses Marijkelaan 5
Postcode4021 EA
Koopprijs€ 419.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud843 m3
Bouwjaar1953
Gebruiksoppervlakte woonfunctie134 m2
Perceel oppervlakte620 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseF
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering

Een vrijstaand familiehuis met volop mogelijkheden binnen en buiten, op een prachtig plekje.

Werkruimte van circa 45 m² met separaat kantoor van circa 14 m²; ideaal om wonen en werken te combineren.

De woning staat goed op een ruim bemeten perceel (620 m²). Met tuin rondom, een vrij gelegen terras aan de achterzijde op het Zuiden, een vijver, een dubbele garage, een woonkeuken en volop parkeermogelijkheden op eigen terrein vormt het een prachtig geheel. Desgewenst zijn er mogelijkheden voor een praktijk- of kantoor aan huis met een eigen entree. Deze ruimte kan echter ook eenvoudig aan het huis worden toegevoegd of door inwonende kinderen of – ouders worden gebruikt.

De Prinses Marijkelaan betreft een fraaie laan door het gemoedelijke dorp. Tal van mensen uit de stad hebben er inmiddels hun plekje gevonden en wonen met veel plezier in het dorp met voldoende voorzieningen.

De indeling:
U komt de woning binnen via een centrale hal vanwaar een trap naar de verdieping vertrekt. Er is een garderobe, een kelder en een toiletruimte. De woonkamer met veel ramen is gezien haar vorm op meerdere manieren in te richten. De grote woonkeuken is het hart van het huis. Hier komt u gezellig tot rust en samen met uw gezin en vrienden. Het fijne is dat u vanuit deze fantastische ruimte ook uitzicht heeft op de laan, tegenover de kerk. Grenzend aan de keuken zijn de praktische bijkeuken (met steektrap naar 2e bergzolder) en een wasruimte gesitueerd. Volop mogelijkheden. Dit geldt ook zeker voor de dubbele garage.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een origineel inpandig balkon en de badkamer gesitueerd.

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud met (deels) kunststof kozijnen en buitenschilderwerk van 2017. Keuken en sanitaire voorzieningen zijn compleet en functioneel.

Graag nodigen wij u uit om al dit moois een keer met ons te bekijken.

(De renovatie van de beeldbepalende tegenover liggende boerderij wordt dit jaar afgerond.)

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.