Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Parkstraat 16

Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Een karakteristiek rietgedekt landhuis met inpandige garage op werkelijk een droomlocatie! Circa 330 m² woonoppervlakte in uitstekende onderhoudsstaat met een grote tuin (5.090 m²). Ideale ligging tegen het dorp aan en centraal in het land. De parkachtige tuin is een oase van rust en biedt optimale privacy. Het landhuis, gebouwd in 2004: Begane grond: warme […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsMaurik
AdresParkstraat 16
Postcode4021 CB
Koopprijs€ 950.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie330 m2
Perceel oppervlakte5.090 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresParkstraat 16
Postcode4021 CB
Koopprijs€ 950.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud1.050 m3
Bouwjaar2004
Gebruiksoppervlakte woonfunctie330 m2
Perceel oppervlakte5.090 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen2
Tuintypentuin rondom
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra, met elektrische deur

Een karakteristiek rietgedekt landhuis met inpandige garage op werkelijk een droomlocatie!

Circa 330 m² woonoppervlakte in uitstekende onderhoudsstaat met een grote tuin (5.090 m²).

Ideale ligging tegen het dorp aan en centraal in het land. De parkachtige tuin is een oase van rust en biedt optimale privacy.

Het landhuis, gebouwd in 2004:

Begane grond: warme entree met garderoberuimte en ruime hal met trap naar de verdieping. Vanuit de hal toegang tot een living met zandstenen (gas)haard en in open verbinding met de woonkeuken, ook met gashaard! Grenzend aan de grote leefkeuken is het overdekte terras. Doordat de bewoners deze plek al heel goed kenden voordat ze het landhuis gingen bouwen, zijn alle vertrekken op de zon en het uitzicht gesitueerd. Ondanks de enorme ruimtes voelt het als een warm en gezellig huis.
Door de vele ramen komt het daglicht rijkelijk binnen; dit in combinatie met het ongelooflijke uitzicht is werkelijk uniek te noemen. De complete, handgemaakte keuken staat in het hart van het huis.

Terug naar de ruime hal met de toegang tot de masterbedroom met eigen grote badkamer. Deze kamer en de sanitaire voorzieningen zorgen ervoor dat u gelijkvloers kunt wonen. Aan de hal grenst verder een grote bijkeuken met binnendoorgang naar de ruime garage.

Verdieping: via een gemakkelijke trap bereikt u de riante overloop met toegang tot drie enorme slaap/werkkamers en een zeer royale badkamer. Ook aan bergruimte is gedacht: én een bergkamer én een zolder.

Buiten:

Buitenom is het ook heerlijk vertoeven. De rust en de vrijheid die u hier ervaart, is buitengewoon bijzonder. Het terras op het zuiden is een heerlijke plek met zon en schaduw: beschut, privacy en rust. In de schaduw, onder de boom, met een heerlijk briesje en een glaasje wijn…Genieten!

Algemeen:

De bouw is uitgevoerd met duurzame materialen.
Het rieten dak is een schroefkap.
Het gehele pand is uitstekend geïsoleerd.
De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming.
Twee zeer riante badkamers.
Toiletruimte met urinoir.
Alles is hardhout.

Fantastisch om te mogen bewonen. Dit betreft een méér dan aantrekkelijk landhuis met allure.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.