Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Parkstraat 11

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 545.000,- k.k.

Bovenaan jullie wensenlijst: een vrijstaande royale woning (180 m2), op een grote lap grond met een verlichte paardenbak en paardenstallen! Jullie hebben hem door: we hebben ‘m in de verkoop! Dit goed onderhouden huis staat op bijna 4.000 m2 en staat op een schitterende locatie in een gewild dorp op 12 autominuten van de A-2 […]

Lees volledige omschrijving

PlaatsMaurik
AdresParkstraat 11
Postcode4021 CA
Koopprijs€ 545.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie180 m2
Perceel oppervlakte3.930 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresParkstraat 11
Postcode4021 CA
Koopprijs€ 545.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud585 m3
Bouwjaar1920
Gebruiksoppervlakte woonfunctie180 m2
Perceel oppervlakte3.930 m2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
EnergieklasseD
Tuintypentuin rondom

Bovenaan jullie wensenlijst: een vrijstaande royale woning (180 m2), op een grote lap grond met een verlichte paardenbak en paardenstallen! Jullie hebben hem door: we hebben ‘m in de verkoop!

Dit goed onderhouden huis staat op bijna 4.000 m2 en staat op een schitterende locatie in een gewild dorp op 12 autominuten van de A-2 en op fietsafstand van Tiel met alle voorzieningen.

Het huis is door de jaren heen helemaal verbouwd en het resultaat mag er zijn. Tenminste als jouw wens ook een grote woonkeuken en een comfortabele badkamer is! Bij de verbouwing is uitgegaan van weinig onderhoud. De kozijnen zijn daarom in kunststof uitgevoerd en voorzien van dubbele beglazing. Zoals gebruikelijk in de Betuwe komen we hier “achterom”, hier is de indeling ook op gemaakt. Een praktische bijkeuken, een grote woonkeuken, ideale werkkamer en een gezellige woonkamer zijn het resultaat. De verdieping is zeer praktisch ingedeeld en voorzien van 4 slaapkamers en een luxe badkamer.

Buitenom beleef je volledige rust en veel privacy. Zo’n vrije ligging in een dorp en toch met buren komen wij maar weinig tegen.

De schuren zijn eenvoudig, maar in totaal tellen ze wel een oppervlakte van circa 260 m2.

Begane grond: entree, portaal, bijkeuken, woonkeuken, woonkamer, ruime hal met vide, werkkamer, portaal met provisiekast, toilet en douche.
Verdieping: overloop, 4 royale slaapkamers en een fraaie badkamer.

Niets zo fijn als mogelijkheden en de paarden aan huis!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.