Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Hooge Waard 5

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Deze woning zal u verrassen! Bij binnenkomst in deze moderne hofwoning ziet u direct wat wij bedoelen. Wat een fantastische ruimte! Aan de rand van de dorpskern van Maurik treft u een sfeervol hofje waarin dit huis is gesitueerd. De ligging aan de voorzijde ervaren wij al zeer prettig maar u wordt helemaal blij met […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresHooge Waard 5
Postcode4021 GX
Koopprijs€ 349.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte305 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresHooge Waard 5
Postcode4021 GX
Koopprijs€ 349.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud540 m3
Bouwjaar2003
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Perceel oppervlakte305 m2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal verdiepingen3
Tuintypenachtertuin

Deze woning zal u verrassen!

Bij binnenkomst in deze moderne hofwoning ziet u direct wat wij bedoelen. Wat een fantastische ruimte!

Aan de rand van de dorpskern van Maurik treft u een sfeervol hofje waarin dit huis is gesitueerd.
De ligging aan de voorzijde ervaren wij al zeer prettig maar u wordt helemaal blij met de ligging aan de achterzijde. Heerlijk op de zon en super vrij!

Deze wijk is in 2003 gebouwd en 2 jaar geleden is er nog een zeer luxe keuken geplaatst.

De woning heeft een royale uitbouw aan de achterzijde met veel ramen op het zuid-westen en uitzicht op de tuin. De strakke inbouwkeuken is aan de voorzijde en heeft een mooie kijk over het groen, richting het parkeerterrein.

Alle lokale voorzieningen zijn nabij en u loopt zo de dijk op waar u kunt genieten van de rivier de Rijn met haar uiterwaarden en recreatiemogelijkheden. Ook de verbinding naar de A15 is uitstekend.

De totale inhoud van de woning bedraagt circa 490 m³, de woonoppervlakte is circa 160 m² en de perceelsoppervlakte is 305 m². Karakteristiek voor deze woning is onder andere de zeer royale uitgebouwde woonkamer, de tuin en de keuken.

Begane grond: Entree, hal met meterkast, ruim toilet met fonteintje, trapopgang. Zeer breed georiënteerde en tuingerichte ruime, uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren met een totale oppervlakte van ruim 60 m² en luxe inbouwkeuken.

De begane grond is belegd met brede eiken vloerdelen.

Eerste verdieping: de zeer ruime overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers van 9, 10 en 18 m² en een badkamer met wastafel, douchecabine, tweede toilet en twee dakramen.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare zolderetage met grote overloop, veel bergruimte, een vliering en complete vierde slaapkamer. Op deze zolderetage bevinden zich de HR ketel en de witgoedaansluitingen.

Tuin: De privacyrijke achtertuin (ca. 160 m²) is mooi aangelegd en zuid-west georiënteerd waardoor u dus volop van de zon kunt genieten.

Berging: In de achtertuin treft u een ruime berging en achterom.

– Zeer royale hofwoning
– Energiezuinig
– Centrale ligging aan de rand van de dorpskern
– Pracht
zonnige living
– Openslaande deuren
– Massief houten vloer
– Luxe inbouwkeuken
– Vier flinke slaapkamers
– Lichte badkamer
– Uniek huis

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.