Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Homoetsestraat 2

Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 519.000,- k.k.

Een opmerkelijk karaktervol en eigentijds jaren dertig huis op een heerlijke plek. De eigenaren van dit herenhuis hebben de oorspronkelijke sfeer in tact gehouden en daar een magnifieke toevoeging aan gegeven. Pal op het zuiden, met volop leuke mogelijkheden, gelijkvloers wonen, een royale tuin en een bijgebouw dat geschikt is voor twee auto’s. Bij de […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresHomoetsestraat 2
Postcode4021 HH
Koopprijs€ 519.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie181 m2
Perceel oppervlakte665 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresHomoetsestraat 2
Postcode4021 HH
Koopprijs€ 519.000,- k.k.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Inhoud825 m3
Bouwjaar1936
Gebruiksoppervlakte woonfunctie181 m2
Perceel oppervlakte665 m2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Aantal verdiepingen4
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin
Voorzieningenvoorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water

Een opmerkelijk karaktervol en eigentijds jaren dertig huis op een heerlijke plek.

De eigenaren van dit herenhuis hebben de oorspronkelijke sfeer in tact gehouden en daar een magnifieke toevoeging aan gegeven.

Pal op het zuiden, met volop leuke mogelijkheden, gelijkvloers wonen, een royale tuin en een bijgebouw dat geschikt is voor twee auto’s.

Bij de grote verbouwing van 2017 tot heden is deze woning omgetoverd tot een huis waarbij optimaal genieten van gelijkvloers wonen, werken aan huis en voldoende hobbyruimte centraal stond. De woning staat, door hoe het werk is uitgevoerd, garant voor jarenlang comfortabel en zorgeloos wonen. Bijzonder goed gedaan.

U komt de woning binnen via een ruime entree in de originele hal met granitovloer. Er is hier plek voor jassen en schoenen. De oorspronkelijke kamer-en-suite heeft nog altijd de sfeer van toen. Zo kunt u zich er rustig even terugtrekken met een goed boek; of in de uitgebouwde serre waar volop het zonnetje doorkomt of in de oorspronkelijke voorkamer met erker. Wat in de kamers opvalt, is het vele licht en de schouwen. Verder zijn wij verliefd op de houten vloerdelen!

De daarachter gelegen uitgebouwde slaapkamer met openslaande deuren met inloopkast en luxe badkamer geven het optimale gevoel van comfort en luxe. De sfeervolle werkkamer en de binnendoorgang naar de dubbele garage maken dit huis in dit segment echt uniek.

De keuken is centraal in het huis. U komt hier binnen met de boodschappen, kijkt fijn weg en is van alle gemakken voorzien. De hoogte, de breedte en het daglicht dat rijkelijk binnenkomt maken dat u hier graag wil koken.

Op zonnige dagen, als de tuindeuren openstaan, voelt de tuin als een verlengde van het wonen binnen. Heerlijk in alle rust en privacy van het buitenzijn genieten.

Ook voor een praktijk aan huis, muziek maken of andere hobby’s leent de ruimte zich uitermate goed.

De eerste verdieping van de woning hebben de huidige bewoners als logeerruimte in gebruik. Met een tweede (gedateerde) badkamer en drie slaapkamers is deze verdieping ook ideaal voor een gezin. Dit gezin kan op de tweede verdieping ook prima een vijfde slaapkamer realiseren.

Voor mensen van buiten dit gemoedelijke dorp melden we graag nog iets over de omgeving;
Er is van alles te beleven; diverse sportverenigingen, zwembad en het Eiland van Maurik als voorbeeld voor sportief het bezigzijn; ook treft u o.a. 2 basisscholen, winkels, huisartsenpraktijk en jachthavens. De middelbare scholen in Culemborg, Kesteren en Tiel zijn met de (school)bus op korte reisafstand bereikbaar.
Centraal gelegen in het land met als uitvalswegen A15 en A2 op respectievelijk 10 en 20 minuten afstand.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.