Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Garststraat 9

Vraagprijs € 649.000,- k.k.

Waar je het mooiste woont met je beroep aan huis! Zoveel groen, zoveel privacy en ongelooflijk veel ruimte en mogelijkheden. Deze vrijstaande woning biedt volop mogelijkheden voor praktijk/kantoor aan huis (aan huis gebonden beroep), mantelzorg, dubbele bewoning of B&B met voldoende parkeer ruimte op eigen terrein, energiezuinig en gelegen op een riant perceel (1.970 m2) […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresGarststraat 9
Postcode4021 AB
Koopprijs€ 649.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie375 m2
Perceel oppervlakte1.970 m2
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers8
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresGarststraat 9
Postcode4021 AB
Koopprijs€ 649.000,- k.k.
StatusBeschikbaar
Inhoud1.643 m3
Bouwjaar1974
Gebruiksoppervlakte woonfunctie375 m2
Perceel oppervlakte1.970 m2
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers8
Aantal verdiepingen2
EnergieklasseA
Tuintypengeen tuin

Waar je het mooiste woont met je beroep aan huis!

Zoveel groen, zoveel privacy en ongelooflijk veel ruimte en mogelijkheden.

Deze vrijstaande woning biedt volop mogelijkheden voor praktijk/kantoor aan huis (aan huis gebonden beroep), mantelzorg, dubbele bewoning of B&B met voldoende parkeer ruimte op eigen terrein, energiezuinig en gelegen op een riant perceel (1.970 m2) met diverse fruitbomen is dan ook een uitblinker in de markt.

Het naastgelegen, aangebouwde woongedeelte was voorheen in gebruik als kantoor ruimte en B&B, maar kan voor diverse andere doeleinden worden gebruikt.

12 kamers én 5 badkamers. Iedereen weet: dit is uniek!

Het naastgelegen woongedeelte (verbonden met het woonhuis) is voorzien van een grote centrale ruimte welke uitermate geschikt is als gemeenschappelijke woonkamer/wachtkamer, 2 kamers met eigen badkamer, 3 kamers met gedeelde badkamer (2 kamers zijn samengevoegd), een kitchenette en separaat toilet. Daarnaast is er een grote wasruimte en stookruimte en heeft de ruimte een grote verdieping. De 1e verdieping is middels vaste trap te bereiken en voorzien van een kamer met laminaatvloer en centrale verwarming. De 1e verdieping kan gemakkelijk tot slaapkamers omgebouwd worden.

Het woonhuis heeft een woonkamer met open keuken en een deur naar de grote overdekte tuinkamer die volledig met glazenwanden gesloten kan worden. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en toilet. Er is een separaat toilet in de hal.

Verdieping
Op de eerste verdieping van het woonhuis zijn 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het dak van de aanbouw is belegd met 42 zonnepanelen, waardoor de woning zeer energiezuinig is.

Het huis staat mooi op de kavel en gunstig gesitueerd met de tuin op het zuidwesten. In de tuin staan diverse fruitbomen en er is een bestrate oprit, die langs het huis naar de achterkant van het perceel loopt.

Bijzonderheden:
* Ruim woonhuis met woonbestemming, B&B-bestemming, mantelzorg en vermelding reparatieruimte reeds in het bestemmingsplan!
* Woning beschikt over 5 complete badkamers en 2 separate toiletruimtes!
* 42 Zonnepanelen.
* Perceel 1.970 m2.
* 375 m2 woonoppervlakte (NEN 2580 meetrapport aanwezig).
* 1.643 m3 bruto inhoud woning.
* Grote aanbouw die volledig af te sluiten is als tuinkamer.
* Tuin met diverse fruitbomen.
* Schitterende ligging!

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.