Terug naar volledige woningaanbod

Maurik – Flamingostraat 12

Verkocht Vraagprijs € 309.000,- k.k.

Voor de levensgenieter met de voorkeur voor gelijkvloers wonen. De tijd is aangebroken om comfortabel, luxe en gelijkvloers te gaan wonen! Deur dicht en gaan. Thuiskomen en genieten van een overweldigende leefruimte voorzien van alle gemakken. Anderhalf jaar geleden is nagenoeg de hele bungalow opnieuw opgetrokken, geïsoleerd en uitgebouwd. Het resultaat is verbluffend. Een leefruimte […]

Lees volledige omschrijving   Bekijk video

PlaatsMaurik
AdresFlamingostraat 12
Postcode4021 EZ
Koopprijs€ 309.000,- k.k.
StatusVerkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie127 m2
Perceel oppervlakte297 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2

Bekijk alle kenmerken

PlaatsMaurik
AdresFlamingostraat 12
Postcode4021 EZ
Koopprijs€ 309.000,- k.k.
StatusVerkocht
Inhoud459 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie127 m2
Perceel oppervlakte297 m2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal verdiepingen2
Tuintypenachtertuin, voortuin, zijtuin

Voor de levensgenieter met de voorkeur voor gelijkvloers wonen.

De tijd is aangebroken om comfortabel, luxe en gelijkvloers te gaan wonen! Deur dicht en gaan. Thuiskomen en genieten van een overweldigende leefruimte voorzien van alle gemakken.

Anderhalf jaar geleden is nagenoeg de hele bungalow opnieuw opgetrokken, geïsoleerd en uitgebouwd. Het resultaat is verbluffend. Een leefruimte van maar liefst 62 m2 met aangrenzend de veranda/buitenkamer van 31 m2, slaapkamer en zeer luxe badkamer op de begane grond. De perfecte plattegrond en dito afwerking om riant en onderhoudsvriendelijk te wonen!

Ook de verdieping is geheel onderhanden genomen en uitgebouwd met een grote dakkapel, hierdoor zijn er 2 royale slaapkamers ontstaan.

De eigenaar zou het huis graag op willen tillen en verplaatsen naar een groter perceel voor zijn hobby’s en werkzaamheden.

De directe omgeving wordt getransformeerd tot een frisse nieuwbouwwijk. U kunt hierover contact opnemen met ons kantoor.

– Vloerverwarming;
– Zonnepanelen;
– Openslaande deuren;
– Veranda;
– Complete keuken;
– Luxe badkamer;
– Drie slaapkamers;
– Berging.

Download brochure

“Vanaf de start van de verkoop verliep alles vlekkeloos en werd er gedurende de verkoopperiode uitstekend gecommuniceerd”

Fotoimpressie

Makelaar Taxateur

Jeroen van Vessem

Familiewaarden

Wij zijn als familie open en eerlijk tegenover elkaar, en naar de klant. We werken hard, staan altijd voor je klaar en leren graag wat we kunnen verbeteren. Daar staat tegenover dat we ook ons succes vieren en trots zijn op onze prestaties. Wij vinden immers niets zo mooi als het vervullen van iemands woonwensen. Van het vinden van een succesvolle match tussen koper en huis tot een puur adviserende rol. We bieden elkaar én jou een luisterend oor, we zijn open-minded en betrouwbaar. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Hiermee voegen we onze waarde toe aan de wereld.

Wij geloven in beloven:

Aandacht voor je persoonlijke verhaal;
Geen poespas maar een helder advies;
Volledige inzet voor optimaal resultaat.